x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    22 Dec 2007   •   00:00

TENIS. Organizatorii Openului Australiei au adoptat o serie de măsuri care vizează evitarea pariurilor iliegale şi a meciurilor trucate. Acestea constau in crearea unei linii telefonice pentru străngerea de informaţii privind tentativele de corupţie, interzicerea folosirii laptopurilor in zona terenurilor şi intărirea condiţiilor de securitate pentru limitarea accesului la jucători. Cei care nu vor respecta aceste măsuri riscă inclusiv inchisoarea.

Â

HAGI. Un artist plastic din valea Jiului, Ovidiu Părăianu, a realizat o cheie de aur in valoare de 5.000 de euro, in culorile Stelei, roşu şi albastru, pe care o va inmăna măine, la Craiova, lui Gheorghe Hagi. Pe o faţă este reprezentat un fotbalist, harta Romăniei şi Poarta Sărutului, iar pe faţa cealaltă scrie "Pentru regale Hagi". Pe cheie sunt incrustate un safir şi un rubin. Hagi va lansa măine, la Craiova, primul DVD din colecţia care ii poartă numele, intitulat "Hagi - vol. 1 Naţionala".

Â

CUPA UEFA. Adrian Mutu a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Fiorentinei in meciul cu Mlada Boleslav, din grupa C a Cupei UEFA, pe care formaţia florentină l-a căştigat cu 2-1. El a deschis scorul din penalty şi a fost notat cu 7 de site-ul fiorentina.it. "Cu el in teren, echipa are mai multă siguranţă, iar feelingul este una dintre cele mai bune arme ale sale", a notat sursa citată. Fiorentina a ocupat locul secund şi s-a calificat in 16-imile de finală.

HANDBAL. Naţionala masculină a Romăniei a invins cu scorul de 42-24 reprezentativa Bulgariei, in cel de-al doilea meci amical disputat la Bucureşti. In primul joc, victoria revenise tot tricolorilor, cu 39-25. La inceputul anului viitor, Romănia va disputa meciurile din grupa preliminară a CM din 2009, din care mai fac parte Cipru şi Letonia. Primul joc va avea loc la Oradea, la 3 ianuarie, impotriva Ciprului.

×
Subiecte în articol: sport