x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

29 Sep 2006   •   00:00
LIGA I. Astazi, in cadrul etapei a X-a, se vor disputa urmatoarele partide: Gloria Bistrita - FC Arges (ora 17:00); Farul - Pandurii Tg. Jiu (ora 19:30, Telesport); Ceahlaul - Poli Timisoara (ora 20:00, National TV).

ACTIUNE. Nicolae Dobrin va preda lectii de fotbal detinutilor de la Penitenciarul de Maxima Siguranta Colibasi. La invitatia conducerii penitenciarului, fostul mare fotbalist argesean va petrece astazi mai multe ore in compania detinutilor, urmand sa vizioneze si sa comenteze alaturi de ei inregistrari ale unor meciuri celebre. Pe viitor se intentioneaza chiar organizarea unor meciuri intre echipa de fotbal a detinutilor si o formatie de jucatori de la Scoala de Fotbal Nicolae Dobrin.

UEFA. Comitetul Executiv al UEFA va decide in perioada 4-5 octombrie cine va organiza finala Cupei UEFA din 2009, printre candidate aflandu-se si orasul Bucuresti, cu Stadionul National din Complexul Sportiv "Lia Manoliu". Pentru finala din 2008 candideaza stadioanele Arena din Hamburg, City Stadium din Manchester, Ramat Gan din Tel-Aviv si Sukru Saracoglu din Istanbul, in cursa pentru finala din 2009 ramanand Arena din Hamburg, National din Bucuresti si Ramat Gan din Tel-Aviv.

UTA. Marius Lacatus l-a inclus in lot si pe Sabin Ilie in vederea meciului pe care echipa de fotbal UTA Arad il va sustine sambata in compania Otelului Galati, in ciuda faptului ca atacantul nu a primit cartea verde din China. Tehnicianul aradenilor spera totusi ca documentul va ajunge astazi, astfel incat Sabin sa poata fi folosit.

RUGBY. Steaua a castigat joi, in deplasare, cu scorul de 76-8, meciul cu "U" Cluj, disputat in devans la etapa a IX-a a Diviziei Nationale de Rugby. Cu cele cinci puncte castigate, Steaua Bucuresti si-a consolidat pozitia de lider al Seriei I.

×
Subiecte în articol: sport