x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    05 Ian 2008   •   00:00

LIGA 1. Liga I a acumulat 525 de puncte şi ocupă locul 21 in clasamentul celor mai bune campionate din lume in anul 2007, realizat de Federaţia Internaţională de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS). In 2006, Liga I se afla pe locul 10, cu 673 de puncte. Căderea a fost anticipată de preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, care declara la 11 ianuarie 2007: "Nu trecem de locul 10 pentru că ne vor pleca jucătorii in campionate mai puternice", afirmase Dragomir.

"U" CRAIOVA. Atacantul Gloriei Bistriţa Cristian Coroian a declarat ieri că l-a dat in judecată pe portarul Universităţii Craiova, Mircea Bornescu, căruia ii cere daune materiale şi morale care să echivaleze cu banii pierduţi in perioada in care nu a putut juca din cauza accidentării. "Mi se pare normal să-i cer banii pe care i-am pierdut din cauza lui in tot acest timp in care nu am putut juca", a spus Coroian.

FC VASLUI. Mijlocaşul sărb al lui FC Vaslui, Marko Ljubinkovici, este dorit de grupări precum ŢSKA Moscova, Lens, Rennes, Şerif Tiraspol şi Wisla Cracovia, informează cotidianul rus Sport. "Ljubinkovici ar putea pleca de la actuala sa echipă in perioada de iarnă. Conducerea clubului ar putea să-i dea drumul pentru două milioane de euro", a mai notat sursa citată.

PANDURII. Preşedintele clubului Pandurii Tărgu-Jiu, Marin Condescu, a plecat ieri in capitala Portugaliei, Lisabona, unde are programată o intălnire cu antrenorul Joaquim Teixeira, in vederea parafării ultimelor detalii legate de semnarea contractului. Inaintea plecării, Condescu a declarat: "Va semna in zilele următoare un contract pentru doi ani şi jumătate, iar singurul obiectiv al lui Joaquim Teixeira este salvarea de la retrogradare a echipei Pandurii".

×
Subiecte în articol: sport