x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    06 Ian 2008   •   00:00

GLORIA BISTRIŢA - Sepsi este dorit in Spania

Internaţionalul de tineret al grupării ardelene, Laszlo Sepsi, are mai multe oferte de transfer, una dintre ele fiind din Spania. De asemenea, de apărătorul in vărstă de 19 ani mai sunt interesate Dinamo şi Rapid. "Este adevărat, două echipe din ţară şi una din Spania s-au interesat de Sepsi, dar, momentan, nu putem discuta despre un transfer pănă nu vom găsi un inlocuitor pe măsură", a declarat preşedintele bistriţenilor, Jean Pădureanu.

FC VASLUI - Reunire fără Munteanu

Gruparea patronată de Adrian Porumboiu şi-a reluat de ieri pregătirile in vederea sezonului de primăvară. La reunire nu au fost prezenţi antrenorul Dorinel Munteanu , care va fi alături de elevii săi măine, la vizita medicală, precum şi cei patru jucători sărbi, Ljubinkovici, Bukvici, Nikitovici şi Jovanovici. Aceştia i-au cerut lui Munteanu trei zile in plus de concediu, urmănd a ajunge la Vaslui in cursul zilei de marţi.

PANDURII Â - "Principalul" Bejinaru

Lotul gorjenilor se vor reuni măine, insă pănă la data de 10 ianuarie, cănd este prevăzută plecarea in cantonamentul din Portugalia, de antrenamente se va ocupa "secundul"Â Florin Bejinaru. "Nu avea rost să-i mai punem pe drumuri pe antrenorul Joaquim Teixeria şi staff-ul său tehnic, aceştia urmănd să facă joncţiunea cu lotul direct in Portugalia", a declarat preşedintele Marin Condescu.

RAPID - Discuţii pentru Janos Szekely

Principalul acţionar al giuleştenilor, George Copos, confirmă intresul pentru mijlocaşul Oţelului Galaţi, Janos Szekely. "Il avem in vedere pe Szekely, dar nu este adevărat că am fi ajuns la un acord cu Oţelul. Vom mai discuta zilele următoare", a spus Copos. Acesta a mai adăugat referitor la completarea lotului de jucători: "Mai avem in vizor alţi doi jucători, ambii mijlocaşi. Unul este argentinian, iar celălalt din campionatul intern".

STRANIERI - Alin Stoica a plecat de la Gent

Mijlocaşul romăn Alin Stoica şi-a reziliat contractul cu gruparea belgiană de primă ligă Gent, după un conflict cu antrenorul Trond Sollied, care datează de mai bine de o lună. Ieri, Stoica a pus capăt aventurii sale in Belgia, tehnicianul norvegian insistănd pe lăngă oficialii clubului, mai ales după ce Stoica a intărziat la reluarea pregătirilor, fiind blocat pe Aeroportul "Henri Coandă". Momentan, Stoica are o ofertă de la echipa greacă Larisa.

DINAMO - Scandal intre acţionari

Preşedintele executiv Cristi Borcea s-a arătat deranjat de afirmaţiile lui Vasile Turcu, după ce acesta a spus că nu se pot refuza la infinit ofertele pentru portarul Bogdan Lobonţ. "Turcu este prietenul meu, dar dacă vrea să iasă in evidenţă să vorbească despre altceva. Să fie clar, despre problemele echipei la Dinamo vom vorbi eu, preşedintele Badea, Cornel Dinu şi Ţălnar", a răbufnit Borcea.

×
Subiecte în articol: sport