x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    07 Ian 2008   •   00:00

FC BRAŞOV. Mijlocaşul brazilian Fabio de Matos Pereira, de la Anorthosis Famagusta, care semnase luna trecută un precontract cu gruparea braşoveană, va evolua sub comanda lui Răzvan Lucescu incă din această iarnă. Acesta mai avea contract cu Anorthosis pănă in vară, dar, in urma negocierilor, ciprioţii au acceptat să-i dea drumul jucătorului cu şase luni mai devreme, contra unei sume de bani.

"U" CLUJ. Fotbalistul Sandu Negrean se afla sub influenţa băuturilor alcoolice la momentul producerii accidentului de la data de 18 decembrie 2007, cănd, intrănd pe contrasens cu maşina personală, a avariat alte şapte autoturisme. Surse medicale au declarat că, in urma analizelor de sănge la care a fost supus jucătorul după producerea accidentului, s-a stabilit că acesta avea o alcoolemie de 1,40 miligrame/ litru la prima probă biologică şi una de 1,30 mg/ l la cea de-a doua.

TURCIA. Daniel Pancu a fost coautor la unul dintre golurile lui Bursaspor in partida cu Galatasaray, scor 2-2, din etapa a doua a grupei D a Cupei Turciei. Pancu, intrat pe teren in minutul 77, a executat in minutul 90 o lovitură liberă de pe partea stăngă, in urma căreia Tum a inscris golul egalizator.

POLI TIMIŞOARA. Gruparea bănăţeană este interesată de transferul fundaşului stănga Jorge Ribeiro, de la Boavista. In ultima etapă din campionatul Portugaliei, Ribeiro a marcat un gol in victoria cu 2-0 in faţa lui Sporting Lisabona. Fundaşul de 26 de ani a fost titular, a executat cornerul din care s-a marcat primul gol şi apoi a inchis tabela, după o pasă venită de la fostul dinamovist Ze Kalanga. Ribeiro a fost schimbat in minutele de prelungire ale partidei.

×
Subiecte în articol: sport