x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    08 Ian 2008   •   00:00

PANDURII. Jucătorii Dragomir, Dedu, Vintilescu, Mircea Voicu şi Vătavu au fost anunţaţi ieri, la reunirea lotului, că au fost puşi pe lista de transferuri. Cei 18 fotbalişti prezenţi la reunire s-au antrenat sub conducerea secundului Florin Bejinariu, noul tehnician al echipei, Joaquim Teixeira, aflăndu-se in Portugalia unde, alături de preşedintele Marin Condescu, negociază cu patru fotbalişti.

Â

HANDBAL. Preşedintele FR Handbal, Cristian Gaţu a declarat că membrii Consiliului de Administraţie au decis ca Romănia să dea curs solicitării forului IHF de a găzdui partidele din cadrul Campionatului Asiei, la feminin şi la masculin. "Date concrete incă nu avem, din simplul motiv că nu cunoaştem in acest moment numărul de participante, care este intre 4 şi 6 la fiecare competiţie. Turneul feminin va avea loc la Bucureşti, iar cel masculin la Oradea, ambele intre 28 ianuarie şi 3 februarie", a spus Gaţu. Căştigătoarea fiecărui turneu se va califica la JO de la Beijing.

Â

CFR CLUJ. Liderul campionatului este interesat de transferul lui Florin Cernat, jucător aflat sub contract cu Dinamo Kiev, care este in acest moment imprumutat la Hajduk Split. Ardelenii ar dori să-l cumpere definitiv pe Cernat, care a mai evoluat in Romănia la Oţelul şi la Dinamo.

×
Subiecte în articol: sport