x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    10 Ian 2008   •   00:00

FARUL. Conducerea clubului constănţean a reuşit să obţină semnătura jucătorului portughez Francisco Jose Castro “Chico”, care va evolua la Farul în următorii trei ani şi jumătate. Atacantul are 26 de ani, 1,84 m şi 77 kg şi provine de la echipa de liga a doua din Portugalia, Varzim. Farul mai legitimase marţi doi jucători sârbi, fundaşul dreapta Vladimir Jasic şi atacantul Dragan Gosic.

 

POLI TIMIŞOARA. Gruparea bănăţeană a făcut o ofertă de aproximativ un milion de euro pentru atacantul Dorin Goga, de la Universitatea Cluj. În plus, Poli oferă 12 jucători împrumut, pentru un an şi jumătate, salariul acestora urmând să fie suportat tot de clubul timişorean. “Vom discuta cu membrii Consiliului de Administraţie şi, dacă vor considera că avem de câştigat de pe urma cedării lui Goga, atunci vom accepta”, a spus preşedintele lui “U” Cluj, Anton Doboş.

 

POLO. Federaţia Europeană de Polo a anunţat că tragerea la sorţi a meciurilor din cadrul turneului final al Campionatului European din 2008 (Spania) va avea loc la 30 ianuarie, la Mallorca. Pentru că s-a clasat în primele şase echipe la ediţia precedentă, naţionala României a fost calificată direct, alături de Serbia, Ungaria, Spania, Italia şi Grecia, celelalte participante la CE fiind Croaţia, Muntenegru, Germania şi Slovacia.

 

“U” CLUJ. Tehnicianul Meszaros Alpar a fost prezentat ieri în funcţia de antrenor principal al formaţiei “U” Cluj. “Mă bucur că sunt la echipa mea de suflet şi la clubul la care am jucat 13 ani. Încep o muncă foarte grea, dar sunt de părere că lotul este unul normal, de Liga I, cu destui jucători valoroşi. Sper să avem şi noroc în retur”, a spus Meszaros.

×
Subiecte în articol: sport