x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    14 Ian 2008   •   00:00

14 ianuarie 2008 Atacantul Ciprian Marica a marcat pentru VfB Stuttgart în meciul amical susţinut, la Dubai, în compania campioanei Elveţiei, FC Zürich.

GERMANIA. Atacantul Ciprian Marica a marcat pentru VfB Stuttgart în meciul amical susţinut, la Dubai, în compania campioanei Elveţiei, FC Zürich. Internaţionalul român a deschis scorul în minutul 28, iar rezulta­tul final a fost egal, 3-3. Marica a fost titular la Stuttgart, la fel ca Sergiu Radu, amândoi fiind înlocuiţi la pauză cu Ewerthon, respectiv Fischer.

 

FRANŢA. Daniel Niculae a marcat unicul gol al lui Auxerre în meciul pierdut în deplasare, scor 1-4, cu Girondins Bordeaux, în etapa a 20-a a campionatului Franţei. Atacantul român, care a fost integralist, a deschis scorul în minutul 2 al întâlnirii. Celălalt român de la Auxerre, fundaşul Gabriel Tamaş, a fost trimis în teren în minutul 65, în locul lui Lejeune.

 

PANDURII. Antrenorul Joaquim Teixeira va avea un staff format din zece persoane, patru dintre acestea fiind de naţionalitate portugheză. Secunzi vor fi Frederico Nombrerosa şi Florin Bejinaru, care a făcut parte şi din staff-ul condus de Eugen Neagoe. “Va fi persoana pe care o voi consulta cel mai mult în privinţa adversarilor”, a spus Teixeira despre Bejinaru. Alfredo Castro va ocupa postul de antrenor cu portarii, profesorul Jose Vilaca va fi preparator fizic, în echipa tehnică urmând a se regăsi şi un masor portughez.

×
Subiecte în articol: sport