x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    15 Ian 2008   •   00:00

STRANIERI. După ce Adrian Mutu a înscris ambele goluri ale Fiorentinei în victoria din deplasare de la Parma, scor 2-1, presa italiană îl laudă pe internaţionalul român. “Este de neînlocuit”, a scris site-ul “Violanews”, care i-a acordat lui Mutu nota 7,5. Agenţia Datasport l-a notat cu 8, iar suporterii grupării “viola” au propus ca Mutu să fie ţinut pe viaţă la echipă.

 

CEAHLĂUL. Viorel Hizo a renunţat la şase dintre jucătorii din lot. Este vorba despre Schumacher, Narcis Răducan, Marius Iordache şi Golban, care au fost trimişi la echipa secundă, în timp ce Matache şi Vranjkovici au revenit la Dinamo. La reunirea de ieri au absentat nemotivat Hamza şi Ayza, care vor fi amendaţi.

 

TENIS. În primul tur la Australian Open, Edina Gallovits a trecut de Stephanie Dubois (Canada), 7-6, 6-3, urmând a o întâlni în faza următoare pe sârboaica Jelena Jankovici. Ceilalţi sportivi români au fost eliminaţi: Andrei Pavel a cedat în faţa rusului Igor Andreev, 7-5, 2-6, 6-7, 3-6, Victor Hănescu a fost învins de francezul Paul Henri Mathieu, 1-6, 6-7, 2-6, în timp ce Raluca Ioana Olaru s-a înclinat în faţa cehoaicei Nicole Vaidisova, 3-6, 0-6.

 

FC UNIREA. Gruparea ialomiţeană a efectuat ieri vizita medicală, iar vineri va pleca într-un stagiu de pregătire în Spania, la Oliva Nova. De pregătirea echipei se ocupă în continuare directorul sportiv, Viorel Moldovan, antrenorul Dan Petrescu urmând a face joncţiunea cu lotul direct în Spania. Unirea va susţine mai multe meciuri amicale,

printre adversari fiind Wisla Cracovia, ŢSKA Sofia şi Lokomotiv Moscova.

 

TELEVIZåRI. Postul “Boom Sport One” va transmite în direct două partide din returul “optimilor” Cupei Spaniei. Azi, de la ora 22:00, Barcelona întâlneşte pe FC Sevilla (în tur 1-1), iar mâine, tot de la ora 22:00, se dispută Real Madrid – Mallorca (1-2 în prima manşă).

×
Subiecte în articol: sport