x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

27 Sep 2006   •   00:00
POLI TIMISOARA. Nemultumit de modul in care jucatorii sai se pregatesc, Sorin Cartu le-a aplicat o lectie dura si umilitoare la antrenamentul de luni seara. "Ce faci, bai, nu esti in stare sa dai o centrare? Ti-ai luat banii si tot nu sti sa centrezi?", i-a strigat lui Olah, dupa care a urmat o injuratura a tehnicianului. Fotbalistii au fost pedepsiti cu cate 50 de flotari, dar majoritatea a cedat dupa aproximativ 30 de exercitii. Singurul care si-a executat pedeapsa pana la final a fost mijlocasul Gabriel Caramarin.

TENIS. Victor Ionita s-a calificat in turul doi al turneului challenger de la Bratislava, dotat cu premii in valoare de 21.250 de euro. Ionita l-a invins in turul I, cu 3-6, 6-2, 6-4, pe cehul Jan Mertl, cap de serie numarul 7, si va juca in turul II cu invingatorul partidei dintre rusul Iuri sukin si slovacul Andrei Kurtis. Dacian Craciun l-a invins in primul tur, cu scorul de 6-3, 6-2, pe ungurul Attila Balazs si va juca in turul II cu invingatorul dintre croatul Roko Karanusici si cehul Pavel Snobel.

"U" CRAIOVA. La finele primului antrenament ca antrenor la Universitatea Craiova, Stefan Stoica s-a aratat optimist: "Astept de la baieti sa fie ca niste lei si sa aiba stilul pe care Universitatea il avea odinioara, si pe care l-a pierdut. Sper ca de la Urziceni sa venim cu cel putin un punct". Antrenamentul a fost urmarit de aproximativ 100 de suporteri, dar si de patronul Universitatii, Adrian Mititelu.

DRAMA. Fotbalistului Dario Silva, spitalizat duminica in stare grava dupa un accident rutier la Montevideo, i-a fost amputat piciorul drept. "Desi starea sa se imbunatateste, din pacate a fost nevoie sa i se amputeze piciorul", a declarat Doris Pereira, mama jucatorului. Dario Silva, 33 de ani, are 49 de selectii in nationala Uruguaiului, pentru care a inscris 15 goluri.

×
Subiecte în articol: sport