x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

26 Sep 2006   •   00:00
CUPA UEFA. Partida Dinamo Bucuresti - Xanthi Skoda, din mansa secunda a turului intai al Cupei UEFA (joi, ora 20:00), va fi condusa de o brigada de arbitri din Rusia, avandu-l la centru pe Igor Egorov, ajutat de asistentii Vladislav Kodeev si Lev Antonov. Meciul Nacional Madeira - Rapid (joi, ora 22:00) va fi arbitrat de centralul Zsolt Szabo si de asistentii Robert Kispal si Peter Hegyi din Ungaria.

FC VASLUI. Conducerea FC Vaslui negociaza cu cinci antrenori romani pentru gasirea succesorului lui Gheorghe Multescu, tehnician care a demisionat duminica, dupa meciul cu Poli Iasi, scor 1-1. Pana acum au fost contactati Dan Petrescu si Gabi Balint, dar aceste variante au cazut, deoarece fostul tehnician al echipei Wisla Cracovia a semnat un contract cu Unirea Urziceni, iar Balint are contract cu un post de televiziune pana la sfarsitul acestui an.

GIMNASTICA. Sandra Izbasa a dominat Campionatele Nationale de gimnastica de la Ploiesti, reusind sa obtina patru medalii de aur la individual compus, sarituri, barna si sol. Singura medalie de aur pe care a ratat-o a fost la paralele, unde a urcat pe prima treapta a podiumului Steliana Nistor. La masculin, in lipsa lui Marian Dragulescu (infectie la ureche), medaliile de aur au fost impartite intre Razvan Selariu (individual compus, sol si inele) si Flavius Koczi (cal, sarituri si bara fixa). La finalul competitiei, Federatia Romana de Gimnastica a oferit cadouri mai multor sportivi retrasi din activitate: Oana Ban, Silvia Stroescu, Daniela Sofronie, Alexandra Eremia, Monica Rosu, Ioan Suciu si Marius Urzica. Singura care a refuzat premiul a fost Catalina Ponor.

×
Subiecte în articol: sport