x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    24 Feb 2008   •   00:00

FARUL – BUZĂU - Codaşe la toate capitolele

Aflate în luptă directă pentru evitarea retrograd&a

FARUL – BUZĂU - Codaşe la toate capitolele

Aflate în luptă directă pentru evitarea retrogradării, Farul şi Gloria Buzău au oferit un meci tern, cu un rezultat just. “Am vorbit cu băieţii după meci, în vestiar, şi le-am spus că eu nu am de gând să cedez şi să nu cedeze nici ei. Am câştigat un punct din cele 20 care ne trebuie pentru salvarea de la retrogradare”, a spus antrenorul gazdelor, Ion Marin. La rândul său, tehnicianul Gloriei, Ştefan Stoica, a declarat: “Am luptat, am fost disciplinaţi, iar jucătorii au dat dovadă de sacrificiu”.

 

URZICENI – OŢELUL - S-au anihilat reciproc

Derby-ul zilei de ieri a avut loc la Urziceni, acolo unde Unirea şi Oţelul au terminat la egalitate, 0-0, după o partidă deschisă, dar lipsită de veleităţi. Jucătorii lui Dan Petrescu au controlat teritorial disputa, însă au reuşit arareori să pună în pericol poarta gălăţenilor. Finalul i-a găsit pe ialomiţeni asediind careul oaspeţilor, Onofraş ratând două ocazii imense în prelungiri. 

 

FC VASLUI – DACIA - S-a decis în doar şapte minute

Trupa lui Dorinel Munteanu a debutat în forţă. După o primă repriză ternă, moldovenii au decis soarta meciului în doar şapte minute, prin reuşitele lui Ljubinkovici (’46), V. Jula (’49 – autogol) şi Temwanjeera (’53). “Sunt foarte bucuros de rezultat. Mi-a fost teamă de pauza mare care a fost de la ultimul meci pe care l-am avut, dar băieţii s-au mobilizat extraordinar şi au respectat ce le-am spus înainte de meci”, a declarat antrenorul Vasluiului, Dorinel Munteanu.

 

POLI TIMIŞOARA - Iancu: “Lupescu e nebun”

Patronul grupării de pe Bega, Marian Iancu, a lansat ieri un nou atac la adresa directorului general al FRF, Ionuţ Lupescu. “În plin scandal, a delegat un arbitru ungur la meciul CFR – “U” Craiova. E un nebun şi cer în mod oficial ca Ionuţ Lupescu să fie supus unui examen psihiatric. Prin tot ceea ce face îmi demonstrează că e un caz patologic. O arată fizionomia lui, care aduce cu a unui nebun”, a spus Iancu.

 

ADVERSAR - Van Basten lasă Olanda

Marco Van Vasten, selecţionerul reprezentativei Olandei, una dintre adversarele “tricolorilor” la turneul final al Campionatului European, a semnat un acord cu formaţia Ajax Amsterdam, la care activează Nicolae Mitea şi George Ogăraru. Van Basten va prelua conducerea tehnică a “lăncierilor” după competiţia ce se va desfăşura la vară în Elveţia şi Austria, acesta urmând să-i aibă ca secunzi pe John Van’t Schip şi pe Rob Witschge. 

 

PREMIERĂ - Kosovo, la prima competiţie oficială

La câteva zile după ce şi-a proclamat unilateral independenţa, fosta provincie separatistă sârbă Kosovo va fi reprezentată de două echipe la CM de tenis de masă, care se va desfăşura în China, la Guangzhou, în perioada 24 februarie-2 martie. Deşi participarea acestor echipe reprezintă o premieră, Federaţia de tenis de masă din fosta provincie sârbă este recunoscută de mai mulţi ani de Federaţia internaţională de specialitate.

×
Subiecte în articol: sport