x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    25 Feb 2008   •   00:00

TENIS DE MASĂ. În prima zi a CM pe echipe de la Guangzhou (China), reprezentativa feminină a României a învins cu 3-2 forma&am

TENIS DE MASĂ. În prima zi a CM pe echipe de la Guangzhou (China), reprezentativa feminină a României a învins cu 3-2 formaţia Taiwanului. Astăzi, România va disputa alte două partide, cu Singapore şi cu Ungaria.

 

POLO. Echipa României a suferit două înfrângeri în primele meciuri ale turneului Volvo Cup, care are loc la Kecskemet (Ungaria). Elevii antrenorului Vlad Hagiu au cedat cu 16-7 în faţa reprezentativei ţării gazdă, pentru ca apoi să piardă şi întâlnirea cu Australia, scor 11-10. Competiţia reprezintă ultima verificare înaintea turneului preolimpic de la Oradea (2-9 martie), la care vor fi acordate ultimele patru bilete pentru JO de la Beijing.

 

RUGBY. Într-un meci contând pentru Cupa Europeană a Naţiunilor, disputat la Madrid, România a învins Spania cu scorul de 17-11. Într-un alt joc, Georgia a dispus, în deplasare, de Portugalia, cu 11-6. În clasament conduce Georgia cu 19 puncte, urmată de România cu 15 puncte şi de Rusia cu 13 puncte, ultima având două meciuri mai puţin disputate.

 

HOCHEI. SC Miercurea Ciuc a întrecut cu 4-2 pe Csikszereda, în cel de-al doilea meci al finalei Campionatului Naţional, după ce câştigase şi primul joc cu 5-3. Finala se dispută după sistemul “cel mai bun din şapte meciuri”, următoarea întâlnire fiind programată mâine.

×
Subiecte în articol: sport