x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    26 Feb 2008   •   00:00

TENIS DE MASĂ. În etapa a 3-a a Campionatelor Mondiale de tenis de masă, care se desfăşoară în China, reprezentativa feminină a României a pierdut, scor 0-3, partida cu Singapore. În formula Daniela Dodean, Cristina Hirici şi Elizabeta Samara, “tricolorele” au cedat toate meciurile cu 0-3. Astăzi, România, care până în prezent a înregistrat un succes şi două eşecuri, va întâlni Ungaria.

 

UTA. După eşecul de pe teren propriu în faţa Gloriei Bistriţa, scor 0-1, directorul sportiv al arădenilor, Marcel Coraş, şi-a prezentat demisia, principalul motiv fiind numirea recentă pe acelaşi post a lui Adrian Alexandrescu, fost oficial al lui Dinamo. “Consider că nu mai am loc la club”, a declarat fostul internaţional. Atribuţiile lui Coraş au fost preluate de Paul Cazan.

 

STRANIERI. Presa italiană l-a pus la zid pe Radu Ştefan după prestaţia din partida Cagliari – Lazio, 1-0, considerându-l principalul vinovat de înfrângerea lazialilor. “Eşecul a plecat din piciorul lui Radu, care a greşit grav la golul lui Matri. Este tânăr, dar în acest caz nu e vorba doar de lipsă de experienţă”, a titrat Il Tempo, care i-a acordat internaţionalului român nota 4. “Radu Ştefan a greşit la gol şi a fost depăşit constant de adversari”, a scris şi Datasport.

×
Subiecte în articol: sport