x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    28 Feb 2008   •   00:00

FARUL. Antrenorul Ion Marin speră ca echipa sa să aibă parte de un arbitraj corect în partida din deplasare cu Ceahlăul, programată vineri, în cadrul etapei a 21-a. “Înainte la Piatra Neamţ erai călcat în picioare, atât de advesari, cât şi de arbitri. Sper să avem un arbitraj corect şi să nu se repete arbitrajele cu care eram obişnuiţi odată. Este un joc de şase puncte, un joc în care dacă gazdele pierd intră mai rău decât noi în zona pericoloasă a retrogradării”, a spus tehnicianul.

 

FRANŢA. Auxerre, cu Daniel Niculae şi cu Vlad Munteanu titulari, dar fără Gabriel Tamaş, suspendat, a ratat calificarea în finala Cupei Ligii Franţei după ce a fost învinsă în semifinale de Paris Saint-Germain, scor 2-3. Niculae, care a participat la faza primului gol al lui Auxerre, a jucat tot meciul, în timp ce Munteanu a fost înlocuit în minutul 65 cu Quercia.

 

FORMULA 1. Fostul campion mondial Michael Schumacher este de părere că noul sezon va fi dominat de echipele Ferrari şi McLaren, care se vor lupta pentru titlu. “Ferrari şi McLaren se vor lupta pentru titlu în acest sezon”, a spus Schumacher, care a participat la o şedinţă de antrenamente a scuderiei Ferrari. Primul Mare Premiu al sezonului va avea loc în Australia, la Melbourne, la 16 martie.

 

FRF. Comisia de Disciplină i-a sancţionat cu câte două meciuri de suspendare şi amendă de 1.000 de lei pe Ovidiu Dănănae (“U” Craiova) şi Flavius Băd (“U” Cluj), jucători eliminaţi în etapa trecută, în meciurile cu CFR Cluj, respectiv Rapid. Memoriul înaintat de clubul Universitatea Craiova împotriva grupării CFR Cluj nu a mai fost judecat, deoarece oltenii şi-au retras plângerea.

×
Subiecte în articol: sport