x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    13 Mar 2008   •   00:00

EURO. La turneul final al CE din Austria şi Elveţia (7-19 iunie) vor fi efectuate, în premieră, teste de sânge pentru detectarea hormonilor de creştere şi a transfuziilor sangvine. În total, 160 de fotbalişti vor fi supuşi controalelor înainte de turneu, alţi 124 de jucă­tori urmând să fie testaţi în timpul competiţiei. Controalele vor fi rea­lizate în cooperare cu agenţiile antidoping din cele două ţări.

 

FIFA. Naţionala ţării noastre se menţine pe locul 13 în clasamentul FIFA pe luna martie. Ad­ver­sarele României din grupa C a Campionatului European ocupă următoarele poziţii: Italia – locul 3, Franţa – locul 7 şi Olanda – lo­cul 9. Argentina şi-a păstrat pri­mul loc, fiind urmată de Brazilia.

 

FC VASLUI. Principalul finanţator al grupării moldovene, Adrian Porumboiu, şi-a luat măsuri de precauţie pentru a ajunge în cupele europene. “Am înscris deja echipa în Intertoto, dar principalul obiectiv rămâne o participare directă în Cupa UEFA, motiv pentru care îi vom susţine pe cei de la Unirea Urziceni în Cupa României”, a declarat fostul arbitru. Acesta a infirmat zvonurile legate de demiterea antrenorului Dorinel Munteanu: “Nici prin gând nu-mi trece aşa ceva, indiferent de rezultatele pe care le va obţine Dorinel. Există un contract ferm, pe care îl vom duce la capăt încă un an şi jumătate şi sper să-l prelungim”.

 

ITALIA. Selecţionerul Roberto Donadoni a refuzat oferta de prelungire până în anul 2010 a contractului cu Fe­deraţia Italiană de Fotbal. Oferta a fost condi­ţionată de calificarea Italiei în semifinalele Euro 2008. Actuala înţelegere expiră după turneul final al CE, iar fede­raţia a vrut să rezolve problema contractului lui Donadoni până la amicalul cu Spania, de la 26 martie.

 

BOX. Diseară, de la ora 20:00, în direct la Boom Sport One, “Cina Latină” merge la Ploieşti, la Leonard Doroftei. Fostul campion mondial vorbeşte despre activitatea sa, despre boxul actual, dar şi despre fotbal. Telespectatorii pot vedea imagini în premieră, din arhiva persoanală a fostului boxer.

×
Subiecte în articol: sport