x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    14 Mar 2008   •   00:00
Info
Sursa foto: rpressport /

14 martie 2008: Antrenorul Ionuţ Popa a declarat înaintea meciului de azi cu Farul, din etapa a 23-a, că formaţia sa poate învinge la Constanţa, în ciuda absenţelor din lot

CFR CLUJ. Antrenorul Ioan Andone este de părere că titlul de campioană a României se va decide în următoarele patru etape ale Ligii I, în care consideră că echipa sa poate obţine zece puncte. “Avem patru meciuri grele, din care trei în deplasare. Dacă facem zece puncte putem spune că suntem campioni. Până atunci însă nu”, a declarat Andone. În următoarele patru etape, CFR Cluj va întâlni pe: Ceahlăul, Farul, Poli Iaşi şi Dinamo.

 

POLI IAŞI. Antrenorul Ionuţ Popa (foto) a declarat înaintea meciului de azi cu Farul, din etapa a 23-a, că formaţia sa poate învinge la Constanţa, în ciuda absenţelor din lot. “Meciul cu Farul se anunţă a fi primul dintr-o serie de şase meciuri grele pentru noi. Pentru acest joc nu pot conta pe mai vechii accidentaţi Naidin, Straton, Tincu şi Adrian Ilie, plus Buta, care este suspendat. Acestora li se adaugă Pălimaru şi Cristi Munteanu. Farul este în revenire de formă, nu a primit gol până acum. Sper să obţinem un rezultat pozitiv, chiar dacă echipa mea pare puţin obosită. Cred că putem obţine cel puţin un punct, dacă nu chiar trei”, a spus Popa. Partida Farul – Poli Iaşi va începe la ora 19:00 (Telesport) şi va fi arbitrată de Radu Petrescu (Bucureşti) – Cristian Nica (Ploieşti), Mihai Artene (Vaslui).

 

OŢELUL. Directorul general adjunct Cătălin Tofan a anunţat că echipa gălăţeană a fost înscrisă şi în acest an în Cupa UEFA-Intertoto. “Aşa cum anul trecut am reuşit să ajungem în Cupa UEFA din Intertoto, sperăm să reedităm şi în acest an această performanţă”, a spus Tofan. În schimb, tehnicianul Petre Grigoraş crede că este prea devreme ca să vorbească de participarea în Intertoto. “Să nu ne grăbim. Cel mai important e primul meci, cel de sâmbătă cu FC Vaslui”, a afirmat Grigoraş.

×
Subiecte în articol: sport