x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

19 Sep 2006   •   00:00
LIGA 1. Etapa a 8-a a Ligii 1 debuteaza astazi cu partida dintre Poli Iasi si UTA, doua dintre revelatiile sezonului. Meciul va incepe la ora 17:00 si va fi transmis in direct de Telesport.

FC VASLUI. Doi dintre jucatorii banuiti de Adrian Porumboiu ca nu si-ar fi aparat corect sansele la meciul cu Dinamo, scor 1-2, Marius Croitoru si portarul Haisan, carora li s-a alaturat sarbul Jovanovici, au plecat ieri de la echipa. "Probabil le-a fost rusine. Nu am avut timp sa reactionam. Si-au facut bagajele si au plecat", a declarat antrenorul vasluienilor, Gigi Multescu, care a mai adaugat ca, indiferent de situatie, cei trei nu vor mai fi primiti in lot. demitere. Fostul international roman Dan Petrescu a fost ieri inlaturat de la carma formatiei poloneze Wisla Cracovia. Instalat in iarna pe banca acestei echipe, Petrescu a ratat obiectivul din sezonul trecut, respectiv castigarea campionatului, iar in prezent Wisla este departe de pretentiile actionarilor, dupa egalul (1-1) obtinut greu in deplasare, contra lui Leczna.

STRANIERI. Dupa esecul de la Livorno, scor 0-1, in etapa a doua a campionatului Italiei, internationalul roman al echipei Fiorentina, Adrian Mutu, trage un semnal de alarma. "Trebuie sa ne trezim. Situatia este si asa dificila, iar daca nu ne revenim va fi o misiune imposibila", a declarat Mutu, declarat cel mai bun jucator al gruparii "viola" de presa italiana. Celalalt international roman de la Fiorentina, Bogdan Lobont, a fost rezerva.

UNIREA URZICENI. Antrenorul Costel Orac si-a prezentat demisia dupa esecul de la Targu-Jiu, 0-1 cu Pandurii. Pana la numirea unui nou tehnician, echipa va fi pregatita de "secundul" Iulian Mihaescu, acesta urmand a asigura interimatul la jocul de maine, din etapa a 8-a, cu Jiul Petrosani, care se va desfasura la Urziceni.

×
Subiecte în articol: sport