x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

de Jurnalul National    |    26 Mar 2008   •   00:00

ITALIA. Cotidianul Corriere dello Sport a scris în ediţia sa de ieri că stelistul Dorin Goian şi dinamovistul Cosmin Moţi se află în atenţia clubului AS Roma, la care este legitimat mijlocaşul Adrian Piţ. “Goian este partenerul lui Chivu în centrul defensivei naţionalei României, iar Moţi este considerat unul dintre tinerii cei mai promiţători din fotbalul românesc. Persoane din anturajul Romei spun că cei doi pot fi achiziţionaţi fără prea mari eforturi”, a notat sursa citată. Chivu a evoluat şi el la Roma până în vara lui 2007, când s-a transferat la Inter.

 

STEAUA. Atacantul Valentin Badea a declarat pe site-ul oficial al clubului că îl roagă pe fostul său antrenor, Ioan Sdrobiş, să se abţină de la comentarii răutăcioase la adresa oficialilor Stelei. “Îmi cer scuze faţă de antrenorul şi patronul Stelei pentru scandalul creat de domnul Sdrobiş”, a spus Badea. După meciul Steaua – UTA 2-1, Sdrobiş i-a reproşat lui Marius Lăcătuş că-l foloseşte prea puţin pe Badea şi a declarat că se îndoieşte de calităţile de antrenor ale acestuia.

 

BEIJING. Preşedintele Franţei, Nicolas Sarkozy, a declarat ieri că nu exclude eventualitatea boicotării JO de la Beijing, fără a preciza dacă aceasta ar viza doar festivitatea de deschidere sau întreaga competiţie. “Toate opţiunile rămân deschise. Vreau ca dialogul să înceapă şi îmi voi cântări răspunsul în funcţie de cel al autorităţilor chineze”, a spus Sarkozy.

 

FARUL. Clubul constănţean va depune un memoriu împotriva arbitrului Ionică Serea, căruia i se reproşează felul în care a condus meciul cu Pandurii Târgu Jiu, scor 1-2, din etapa a 25-a a Ligii 1. “Maniera de arbitraj a lui Serea din repriza a doua a fost catastrofală, cu tentă împotriva echipei noastre. Se apasă mult pe butoane, dar e mai grav că arbitrii răspund la ele”, a declarat antrenorul Ion Marin, care a împlinit ieri 53 de ani.

×
Subiecte în articol: sport