x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

18 Sep 2006   •   00:00
Steaua a terminat biletele pentru Liga
FC Steaua a vandut toate pachetele de bilete pentru meciurile de pe teren propriu din Liga Campionilor, a anuntat ieri directorul executiv, Valeriu Argaseala. El a mentionat ca sambata au fost puse in vanzare 6.000 de pachete, dupa ce in prima saptamana de comercializare, abonatii au cumparat "in jur de 10.000 de pachete". 6.000 de locuri sunt rezervate pentru suporterii echipei adverse, pentru UEFA, pentru sponsori, invitati, aici fiind inclusa si marja de 10 la suta.

David Beckham nu renunta la echipa nationala
Fostul capitan al nationalei Angliei, David Beckham, vrea sa-i demonstreze noului selectioner, Steve McClaren, ca a gresit atunci cand nu l-a mai convocat. "Nu mi-am anuntat retragerea. Ard de nerabdare sa-i demonstrez lui McClaren ca s-a inselat", a declarat Beckham.

STRANIERI. In etapa a 6-a a campionatului Turciei, Bursaspor, cu Daniel Pancu titular, a pierdut, scor 2-3, in deplasarea de la Antalyaspor. Mijlocasul roman a deschis scorul in minutul 15 si a fost inlocuit in minutul 58. In Grecia, echipa antrenata de Ilie Dumitrescu, PAOK Salonic, unde evolueaza si fostul dinamovist Cosmin Barcauan, a invins pe teren propriu, scor 1-0, formatia Ergotelis. Formatia Omonia Nicosia, pregatita de Ioan Andone, a invins la scor, 5-0, pe Aris Limasol, intr-un meci contand pentru etapa a 4-a a campionatului cipriot. La Omonia, Daniel Balan a fost integralist, la fel ca si Adrian Mihalcea la Aris, unde Stere a fost schimbat in minutul 56. Tot in Cipru, Apollon Limasol, cu Bogdan Andone titular, s-a impus in deplasare, scor 3-2, in fata celor de la Agia Napa.

AS MONACO. Perioada nefasta prin care trece gruparea antrenata de Bölöni a fost intregita de arestarea a doi copresedinti ai sponsorului "Bwin", o societate de pariuri, chiar in timpul unei conferinte de presa in care se semna parteneriatul dintre parti. Societatea de pariuri online mai este sponsor la FC Porto, PSV Eindhoven, AC Milan sau Werder Bremen. Primele trei cluburi, dar si jucatori precum Zidane, Ronaldo si Beckham au depus plangere la tribunalul din Liege impotriva celor de la "Bwin", acuzand ca le-a fost folosita imaginea fara acordul lor.

×
Subiecte în articol: sport