x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

17 Sep 2006   •   00:00
BOX - Bute si-a pastrat centurile
Lucian Bute si-a pastrat centurile puse in joc, dupa meciul cu ghanezul James Obede Toney, arbitrul oprind in runda a opta intalnirea, ce a avut loc in cadrul unei gale organizate la Centre Bell din Montreal, in fata a 8.000 de spectatori. Partida era programata sa se desfasoare pe durata a 12 runde. Lucian Bute a fost declarat invingator, el pastrandu-si centurile continentale NABF, NABA si pe cea continentala Americana WBC.

INCIDENT - Un arbitru a parasit stadionul in Liga 2
George Luca din Bistrita, arbitrul intalnirii CFR Timisoara - CSM Rm. Valcea, din seria a doua a Ligii 2, scor 1-2, disputata ieri, a parasit stadionul la pauza in semn de protest fata de cum sunt tratati arbitrii din Romania. Arbitrul a declarat ca doreste sa protesteze fata de modul in care este condusa CCA de catre Gheorghe Constantin, care este tocmai din Valcea. Meciul s-a reluat cu o intarziere de 10 minute, iar in repriza a doua meciul a fost condus de "rezerva" Ionut Jurvale, din Timisoara.

FC VASLUI - Multescu e optimist si nu prea
Antrenorul echipei FC Vaslui, Gheorghe Multescu, a declarat ca jucatorii sai ar putea profita de oboseala acumulata de Dinamo in Cupa UEFA in aceasta saptamana si, astfel, sa obtina un rezultat bun in meciul de maine. Tehnicianul are mai multi jucatori indisponibili si s-a aratat nemultumit:"Nu putem pune nici macar 18 jucatori pe foaie."

×
Subiecte în articol: sport