x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

15 Sep 2006   •   00:00
LIGA1. Astazi se vor disputa doua partide contand pentru etapa a 7-a din Liga 1. Astfel, UTA va primi pe teren propriu pe Gloria Bistrita (ora 17:00, Telesport), meciul fiind arbitrat de Victor Stanisteanu, ajutat de Florin Buzarnescu si de Bogdan Velicu. In celalalt joc, la Craiova, Universitatea va intalni Poli Iasi (ora 20:00, National TV). Jocul din Banie va fi condus de Viorel Sandu, ajutat de Eduard Ungureanu si de Traian Marchis.

BASCHET. Echipa nationala feminina a invins in deplasare, scor 77-64, reprezentativa Finlandei, intr-un meci contand pentru preliminariile CE, grupa D. Cele mai bune marcatoare au fost Mandache, 21 de puncte, si Pascalau, 14 puncte. In acest moment, tricolorele ocupa prima pozitie in clasament, iar maine vor evolua la Cacak, in compania Serbiei, echipa pe care romancele au invins-o in tur cu 67-63.

CANDIDATURA. Doua orase norvegiene, Oslo si Lillehammer, si-au prezentat candidatura comuna pentru organizarea Jocurilor Olimpice de iarna din anul 2018. Cele doua orase vor avea contracandidate tot din Norvegia, anume localitatile Trondheim si Tromso. Comitetul Olimpic norvegian va decide in luna februarie a anului urmator care dintre cele doua candidaturi va reprezenta Norvegia, care a mai organizat doua editii ale JO de iarna, in 1952 si 1994.

LICITATIE. Tricoul purtat de regretatul George Best (foto) in ziua in care a marcat sase goluri pentru Manchester United, intr-un meci cu Northampton, din Cupa Angliei, disputat in 1970, a fost vandut cu suma de 35.000 de euro. In cadrul aceleiasi licitatii, organizata de Casa Christie’s, tricoul purtat de Bobby Moore, la ultimul sau meci din campionatul Angliei, Fulham - Blackburn, disputat in anul 1977, a fost vandul cu 5.300 de euro. De asemenea, medalia primita de fostul capitan al lui Chelsea, Ron Harris, dupa cucerirea Cupei Angliei in 1970, a fost cedata cu 19.500 de euro.

×
Subiecte în articol: sport