x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

14 Sep 2006   •   00:00
ECHIPA NATIONALA. Romania a urcat o pozitie si ocupa locul 25, cu 817 puncte, in clasamentul FIFA din aceasta luna. Adversarele echipei antrenate de Victor Piturca in preliminariile Euro 2008 se afla pe urmatoarele locuri: Olanda (locul 6 - 1.327 de puncte), Bulgaria (37 - 728 p), Belarus (65 - 471 p), Albania (75 - 418 p), Slovenia (78 - 408 p) si Luxemburg (193 - 14 p).

LIGA 1. CCA a anuntat ieri arbitrii primelor doua partide din etapa a 7-a ce vor avea loc maine. Astfel, intalnirea UTA - Gloria (ora 17:00, Telesport) va fi condusa de Victor Stanisteanu, ajutat de Florin Buzarnescu si de Bogdan Velicu. Meciul Universitatea Craiova - Poli Iasi (ora 20:00, National TV) va fi arbitrat de Viorel Sandu, asistat de Eduard Ungureanu si de Traian Marchis.

PATINAJ. Romania si-a depus candidatura pentru organizarea editiei din 2009 a Campionatelor Europene de patinaj artistic rezervate seniorilor. Presedintele Federatiei Romane de Patinaj, Marian Streche, a precizat ca aceasta competitie ar urma sa se desfasoare in Bucuresti, cu conditia ca oficialitatile romane sa reuseasca sa construiasca un patinoar nou in Capitala.

HALTERE. Cotidianul francez L’Equipe sustine ca halterofilul roman Ninel Miculescu, vicecampion european la categoria 69 de kilograme, stilul smuls, a fost depistat pozitiv la CE de la Cietniewo (Polonia). Potrivit sursei citate, Miculescu ar fi fost suspendat pentru doi ani de Federatia Internationala de Haltere dupa ce s-a dopat cu steroizi anabolizanti.

×
Subiecte în articol: sport