x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

12 Sep 2006   •   00:00
ARBITRI. Partida din prima mansa a turului I din Cupa UEFA, dintre Xanthi Skoda si Dinamo, va fi condusa de o brigada din Bosnia Hertegovina, avandu-l la centru pe Novo Panici. Acesta va fi ajutat de Miroslav Mirici si Mujo Tutun. Meciul se va desfasura joi, de la ora 19:00, fiind transmisa in direct de TV Sport. Returul se va disputa la 28 septembrie, pe arena din Stefan cel Mare. Meciul Nacional Madeira - Rapid (TVR 1, ora 20:00) va fi condus de Radek Matesek, ajutat de Jan Filgas si de Vladimir Gona, toti din Cehia.

LIGA 1. Comitetul Executiv al LPF a decis ca partida dintre Pandurii Targu-Jiu si FC National, contand pentru etapa a 9-a din Liga 1 si programata initial la 23 septembrie, sa fie amanata cu o zi. Conducerea gruparii din Cotroceni s-a aratat multumita de decizie. "Suntem multumiti. Asta am si cerut, sa avem cel putin trei zile de pauza intre doua meciuri. Nu puteam sa jucam doua partide in deplasare intr-un interval de 48 de ore", a declarat directorul sportiv al "bancarilor", Mihai Ionescu.

POLO. Campioana mondiala Serbia a reusit sa isi adjudece si titlul european, dupa ce a invins in finala campioana olimpica Ungaria, scor 9-8. In finala mica, Spania a invins Romania cu 10-4. Urmatoarea editie a CE se va desfasura in anul 2008 in Spania, la Malaga, nationala tarii noastre fiind calificata direct.

STEAUA. Conducerea Stelei a anuntat ieri ca fostul director al relatiilor internationale din FRF, Cristian Bivolaru, va lucra pentru gruparea din Ghencea.
"Staff-ul nostru este acum mult mai puternic. Pe Cristi Bivolaru il curtez de mult, va colabora cu noi, va fi un parteneriat intre firma pe care o conduce si FC Steaua. Aveam nevoie de un reprezentant in relatiile internationale", a declarat managerul general, Mihai Stoica. De asemenea, Daniel Ciuraru a fost numit in functia de director de marketing.

×
Subiecte în articol: sport