x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

11 Sep 2006   •   00:00
TENIS. Perechea Mihaela Buzarnescu/Raluca Olaru, cap de serie numarul 2, s-a calificat sambata in finala probei de dublu junioare de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Buzarnescu si Olaru au invins in semifinale, cu scorul de 6-1, 6-2, cuplul austriac Melanie Klaffner/Tamira Paszek si au jucat in finala, dupa inchiderea acestei editii, cu perechea Sharon Fichman/Anastasia Pavliucenkova (Canada/Rusia), cap de serie numarul unu.

BULGARIA. Eugen Trica si Florentin Petre au marcat cate un gol pentru TSKA Sofia in partida castigata sambata in deplasare, cu scorul de 3-1, in fata formatiei Rilski Sportist, in etapa a 5-a a campionatului Bulgariei. Petre a marcat in minutul 21, iar Trica in minutul 31, ambii fiind integralisti. Atacantul Alexandru Piturca nu a fost inclus in lot.

UEFA. TSKA Moscova a fost amendata de UEFA cu 25.290 de euro, pentru comportamentul suporterilor in timpul meciului retur cu slovacii de la Ruzomberok, disputat la 23 august, in turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Partida a fost intrerupta de doua ori, in primele patru minute si inca o data noua minute.

×
Subiecte în articol: sport