x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

10 Sep 2006   •   00:00

US OPEN - Henin si Sarapova, in finala feminina

Jucatoarea belgiana Justine Henin-Hardenne si rusoaica Maria Sarapova s-au calificat in finala feminina la US Open. Henin-Hardenne, cap de serie numarul 2, a invins-o in semifinale, cu scorul de 4-6, 6-4, 6-0, pe Jelena Jankovici nr. 19, din Serbia. In penultimul act al competitiei de simplu, Maria Sarapova, cap de serie numarul 3, a dispus, cu scorul de 6-0, 4-6, 6-0, de principala favorita a turneului feminin, Amelie Mauresmo Franta.

Portugalia - Gil Vicente continua procesul civil

Presedintele clubului Gil Vicente, Antonio Fiuzia, a anuntat ca gruparea sa va continua sa conteste retrogradarea in liga a doua a Campionatului Portugaliei in fata instantelor civile, incalcand astfel regulamentul FIFA. quot;"Nu avem incredere in tribunalele sportive, sunt adevarate #194;#171;paiate#194;#187;quot;", a declarat Fiuzia la postul de televiziune RTP. FIFA a dat luni un ultimatum Federatiei Portugheze de Fotbal pana la data de 14 septembrie, in caz contrar echipele portugheze urmand sa fie suspendate din toate competitiile internationale.

Formula 1 - Raikkonen pleaca primul in Italia

Pilotul finlandez Kimi Raikkonen McLaren-Mercedes va pleca din pole-position in Marele Premiu al Italiei, a 15-a etapa a CM de Formula 1, care se desfasoara azi pe circuitul de la Monza. Raikkonen a fost cel mai rapid, devansandu-i pe germanul Michael Schumacher Ferrari si pe compatriotul acestuia, Nick Heidfeld BMW Sauber.

×
Subiecte în articol: sport