x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

08 Sep 2006   •   00:00
LIGA I. Astazi, in deschiderea etapei a sasea a Ligii I de fotbal, se disputa meciul Farul Constanta - Ceahlaul Piatra Neamt. Partida va incepe la ora 20:00 si va fi transmisa in direct de Telesport. Intalnirea va fi arbitrata la centru de Alexandru Deaconu, iar la cele doua tuse de Marcel Savaniu si Dumitru Bargaoanu, rezerva fiind Viorel Sandu.

ATLETISM. Federatia Internationala de Atletism a anuntat ca premiile totale oferite la Finala mondiala de la Stuttgart, de la sfarsitul acestei saptamani, vor fi de trei milioane de dolari, plus cate 100.000 de dolari pentru orice atlet care stabileste un record mondial. Romania va fi reprezentata de Marian Oprea, in proba de triplu salt, Cristina Casandra, la 3.000 de metri obstacole, Nicoleta Grasu, la aruncarea discului, si Felicia Tilea-Moldovan, la aruncarea sulitei. Pentru medalia de aur, atletii vor primi 30.000 de dolari, pentru argint 20.000 de dolari, iar pentru bronz 12.000 de dolari.

BASCHET. Nationala de la baschet feminin a Romaniei a inceput cu dreptul campania de calificare la Campionatul European, invingand Serbia cu 67-63. Cele mai multe puncte au fost inscrise de Anne Marie Pariu, ea reusind 16 din cele 67 de puncte ale romancelor, urmata de Ildiko Vass - 15 puncte, iar de la adversare cea mai eficienta a fost Ana Jokovic, cu 13 puncte. Echipa noastra va sustine urmatorul meci din Grupa D la 13 septembrie, la Helsinki, cu Finlanda.

POLO. Liga Europeana de Natatie a anuntat ca primele sase echipe clasate la CE de la Belgrad, printre care se numara si nationala Romaniei, s-au calificat direct la turneul final al competitiei similare din 2008 din Spania. De asemenea, reprezentativa Romaniei este calificata direct si la Campionatul Mondial din 2007.

×
Subiecte în articol: sport