x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

07 Sep 2006   •   00:00
TENIS DE MASA. Reprezentativa de tenis de masa a Romaniei a invins cu scorul de 3-2 selectionata Belarusului, intr-un meci contand pentru preliminariile CE, Grupa A. Punctele au fost realizate de Elisabeta Samara (2) si Daniela Dodean. "Am plecat cu sansa a doua si am obtinut o victorie nesperata. Fetele s-au mobilizat si, daca se vor tine de treaba, vor avea un viitor mare", a declarat antrenorul Viorel Filimon. Din grupa noastra mai fac parte Rusia si Ucraina.

SUEDIA. Exclus din nationala Suediei pentru acte de indisciplina, alaturi de Melberg si Wilhelmsson, atacantul lui Inter Milano, Zlatan Ibrahimovici, i-a cerut scuze antrenorului Lars Lagerback. "Imi pare rau pentru situatia tensionata creata. Reactia antrenorului mi s-a parut exagerata, dar aceasta este decizia sa si imi cer scuze in numele coechipierilor mei", a declarat Ibrahimovici. Cei trei au parasit cantonamentul unde echipa nationala a pregatit meciul cu Liechtenstein, jucat aseara, pentru a sarbatori ziua lui Melberg, si el exclus din lotul Suediei.

AMICAL. Dupa ce in primul meci al turneului organizat la Londra a zdrobit Argentina, scor 3-0, reprezentativa Braziliei a mai bifat un succes, scor 2-0, in fata Tarii Galilor, prin golurile inscrise de Marcelo si Vagner Love. Partida s-a disputat pe Stadionul "White Hart Lane" si a fost urmarita de 30.000 de spectatori.

ITALIA. Arbitrul Gianluca Paparesta a fost condamnat la opt luni de suspendare in urma implicarii in scandalul "Calciopoli", al meciurilor trucate din Italia. Decizia a fost luata de Comisia de Disciplina a Asociatiei Italiene de Fotbal, in urma recursului depus de Stefano Palazzi, procurorul federatiei. Paparesta fusese oprit initial de la delegari timp de trei luni, iar in acest moment, dupa pronuntarea sentintei finale, va reveni in activitate abia la anul, la data de 19 iunie 2007.

×
Subiecte în articol: sport