x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

06 Sep 2006   •   00:00
UTA. Gruparea aradeana vrea sa achizitioneze trei jucatori romani de la echipa elvetiana de liga a doua AC Bellinzona: Cristian Ianu, Adrian Pit si Cristian Todea. Consiliul de Administratie al UTA Arad va discuta in cadrul sedintei de maine posibilitatea realizarii transferurilor celor trei fotbalisti. Totodata, oficialii aradeni au negat zvonurile potrivit carora Sabin Ilie ar fi fost legitimat la UTA.

HANDBAL. Fostul pivot al echipei nationale de handbal a Romaniei, Alexandru Dedu, a semnat un contract pe un sezon cu gruparea Uztel Ploiesti. Handbalistul roman a evoluat ultima data la echipa spaniola Teucro Pontevedra. Dedu, in varsta de 35 de ani, este al cincilea transfer realizat de Uztel in aceasta vara, dupa cele ale portarului Sorin Toacsen si jucatorilor Razvan Bota, George Nicolae si Mihai Cojocea.

SPANIA. Frederic Kanoute a refuzat sa imbrace tricoul echipei sale, FC Sevilla, din cauza sponsorului "888.com", care reprezinta o societate de pariuri on-line, considerata "opera Diavolului" de Coran. "Pariurile sunt opera lui Satana, iar eu nu voi imbraca acel tricou. Coranul nu accepta asa ceva", a declarat Kanoute, care spera sa fie inteles de conducatorii clubului. Castigatoarea Cupei UEFA si a Supercupei Europei a incheiat un contract de sponsorizare pe o perioada de doi ani cu societatea "888.com".

CUPA PRESEI. Echipa de futsal a Jurnalului National, promovata in grupa de elita a Cupei Presei Smart, dupa ce in sezonul trecut a avut un parcurs fara greseala in Seria A, incepe un nou sezon. In aceasta noua editie, "jurnalistii verticali" vor avea o misiune dificila in confruntarile cu colegii din televiziune si din presa scrisa. Competitia va debuta saptamana viitoare si se va desfasura la Sala Polivalenta. Mai multe informatii despre aceasta competitie le puteti afla accesand site-ul www.smartfotbal.ro.

×
Subiecte în articol: sport