x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

05 Sep 2006   •   00:00
DECES. Presedintele lui Inter Milano, Giacinto Facchetti, a decedat ieri la varsta de 64 de ani. Oficialul "nerazzurro" suferea de mai mult timp de cancer si a incetat din viata la Milano. Nascut la 18 iulie 1942, Facchetti a fost simbolul gruparii "nerazzurre" in anii ’60, cand Inter a castigat de doua ori Cupa Campionilor. El a imbracat de 94 de ori tricoul nationalei Italiei cu care a devenit campion european in 1968 si vicecampion mondial in 1970.

BASCHET. Nationala de baschet masculin a Romaniei a invins reprezentativa Ciprului, cu 79-64, in primul meci al grupei A din preliminariile CE 2007. In urmatoarea partida, Romania va juca impotriva Irlandei la 9 septembrie, la Dublin. Presedintele FRB, Carmen Tocala, a afirmat ca nationala era obligata sa inceapa campania de calificare cu o victorie. "Nu puteam incepe cu stangul. Imi pare rau ca n-am batut la vreo 30 de puncte. Aceasta era diferenta reala intre cele doua echipe", a spus Tocala. Presedintele FR Baschet a declarat ca si la feminin Romania are sanse mari de calificare la Europenele din 2007.

EXTERNARE. Fostul jucator al lui Juventus, Gianluca Pessotto, spitalizat la 27 iunie dupa ce a incercat sa se sinucida, va fi externat astazi din Spitalul Le Molinette, el urmand sa fie transferat la Clinica Fornaca, pentru a doua parte a recuperarii. In varsta de 36 de ani, Pessotto a ajuns la spital in stare grava, dupa ce s-a aruncat de pe imobilul in care se afla sediul clubului Juventus.

ADVERSARE. Atacantul lui Dinamo Kiev, Maksim Satkih, spune ca echipa sa trebuie sa castige ambele meciuri cu Steaua din grupa E a Ligii Campionilor, programate la 13 septembrie si 21 noiembrie. "Ne vom bate cu Real si trebuie sa invingem macar o data. Vor fi interesante si duelurile cu Lyon. Cu Steaua trebuie sa castigam in amandoua meciurile. Daca vom fi la fel de in forma ca acum, suntem obligati sa depasim faza grupelor", a spus Satkih. Ieri, la stadionul Steaua a fost o inspectie UEFA pentru a vedea starea facilitatilor.

×
Subiecte în articol: sport