x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

05 Aug 2008   •   00:00

5 august 2008



"U" CRAIOVA. Căpitanul oltenilor, Dorel Stoica, a declarat ieri că formaţia din Bănie se va revanşa în faţa suporterilor. "Vom învinge Farul şi astfel ne vom spăla păcatele. Am controlat prima repriză cu Gloria şi probabil ne-am crezut deja învingători. Am avut mare ghinion, deoarece la Bistriţa am primit două goluri dintr-o jumătate de fază! Farul are un stil asemănător cu cel al Gloriei, aşa că trebuie să tragem învăţămintele de rigoare după ultima etapă", a declarat Stoica. (Mario Morcov)

ITALIA. Transferat recent la AC Milan, Ronaldinho a declarat cotidianului Gazzetta dello Sport că ultima perioadă petrecută la FC Barcelona a fost cea mai urîtă din cariera sa. "Ultimele cinci luni au fost asemănătoare unui coşmar. Am fost accidentat, nu m-am antrenat, nu am putut juca. Stăteam pe canapea şi mă uitam la televizor, lucru care m-a întristat foarte tare. Nu mai ştiam ce să fac", a spus starul brazilian.

STRANIERI. Fostul rapidist Cristi Săpunaru (foto) a fost elogiat de presa portugheză după partida amicală cîştigată de FC Porto, scor 4-1, în faţa lui Cagliari. "A evoluat pur şi simplu perfect. Face cît doi jucători. A început pe dreapta, apoi a trecut în centrul apărării. Imbatabil în fazele aeriene", a scris O Jogo. În Italia, Nicolae Dică a înscris un gol pentru Catania, însă echipa sa a pierdut în faţa Perugiei.

LITIGIU. Preşedintele lui CS Otopeni, Dragoş Cristean, a anunţat că va reclama la UEFA pe FC Timişoara, pentru neplata sumei de transfer a jucătorilor Cojocnean şi Florin Sandu. "Timişorenii se pare că joacă după alte regulamente, iar comisiile judecă altfel cînd este vorba despre ei. Îi mai păsuim două-trei săptămîni, apoi îl angajăm pe avocatul belgian Du Pont şi îi reclamăm la UEFA", a declarat oficialul ilfovenilor. Acesta susţine că Timişoara trebuie să achite 860.000 de euro pentru tranzacţia efectuată vara trecută.

×
Subiecte în articol: sport