x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

06 Aug 2008   •   00:00

6 august 2008



RUSIA. Atleţii Vladimir Kanaikin şi Valeri Borchin, candidaţi la medalii la JO de la Beijing în probele de 50 metri, respectiv 20 de kilometri marş, riscă să rateze participarea la competiţia care debutează vineri. Cei doi au fost depistaţi pozitiv după un control antidoping şi, conform unui responsabil al federaţiei ruse, este improbabil să mai ajungă la Beijing.

DINAMO.
Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, îi ironizează pe oficialii dinamovişti cu privire la supărarea acestora de după primele două partide din actualul sezon. "Acţionarii au certat jucătorii, dar ar face mai bine să se certe între ei, iar echipa îşi va reveni cu siguranţă. Aşa au făcut şi acum două sezoane şi au luat titlul", a spus Dragomir. În vederea partidei cu CS Otopeni, antrenorul Mircea Rednic nu va conta pe Izvoranu, accidentat.

FC TIMIŞOARA. Preşedintele grupării de pe Bega, Marian Iancu (foto), este de părere că internaţionalul Marius Popa riscă să îşi rateze cariera dacă nu semnează prelungirea contractului. "Din moment ce nu a existat şi nu există nici o ofertă, nici pe bani mulţi, nici pe bani puţini şi nici măcar gratis, se amăgeşte în continuare cu minciunile impresarilor. Păcat! Cariera lui sportivă este pusă sub semnul întrebării", a declarat oficialul. Popa mai are un an de contract şi se pregăteşte singur, alături de antrenorul portarilor.

U CRAIOVA.
Fostul internaţional al oltenilor, Gică Craioveanu, aflat în vacanţă în România, a discutat despre situaţia existentă în acest moment la echipă. "Văd că suporterii critică din nou jucătorii şi pe patron, însă cred că ar trebui să mai aibă puţină răbdare. Corect, dacă peste trei luni sau la sfîrşitul turului Craiova nu va fi acolo unde ar trebui în clasament, reproşurile şi-ar avea rostul. Universitatea are nevoie de public, mai ales că echipa este foarte tînără", a declarat Craioveanu. (M.M.)

×
Subiecte în articol: sport