x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

08 Aug 2008   •   00:00

8 august 2008



DELEGĂRI. Trei brigăzi de arbitri români au fost nominalizate pentru a conduce partide din cupele europene. Astfel, Alexandru Tudor va oficia la un meci din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, urmînd a fi ajutat de Marcel Savaniu şi de Aurel Oniţa. UEFA urmează să anunţe meciul cu două zile înainte. În turul 2 al Cupei UEFA, Sorin Corpodean plus asistenţii Cristian Nica şi Miklos Nagy vor conduce prima manşă dintre WIT Georgia şi Austria Viena. În aceeaşi fază a competiţiei, "trioul" Alexandru Deaconu-Nicolae Marodin şi Dorin Mudura va oficia la partida Gent – Kalmar.

FRF. Directorul general al federaţiei, Ionuţ Lupescu (foto), a inspectat Stadionul "Dr Constantin Rădulescu", aparţinînd campioanei CFR Cluj, acolo unde, în prima partidă din preliminariile CM din 2010, România va întîlni Lituania, la data de 6 septembrie. Lupescu a fost însoţit de preşedintele clujenilor, Iuliu Mureşan, oficialul federal fiind mulţumit de stadiul în care se află lucrările de modernizare a arenei din Gruia.

STRANIERI. Adrian Mutu a lăsat de înţeles faptul că şi-a dorit mereu să rămînă la Fiorentina, doar agentul său oferind informaţii despre discuţii privind un eventual transfer. "Sînt fericit că mi-am prelungit contractul cu Fiorentina. Nu sînt mulţumit însă de cum s-au desfăşurat lucrurile recent, cu privire la plecarea mea. Eu în acest timp nu am discutat decît cu antrenorul Cesare Prandelli, cu ceilalţi nu am vrut să vorbesc. Eu am conştiinţa curată, nu ştiu ce a spus agentul meu", a declarat internaţionalul român al grupării "viola".

×
Subiecte în articol: sport