x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

10 Aug 2008   •   00:00

GERMANIA - Sergiu Radu a fost împrumutat la Köln
Atacantul român Sergiu Radu,împrumutat pentru un sezon de VfL Wolfsburg la FC Köln, a declarat pentru cotidianul Bild că vrea să înscrie 14 goluri pentru noua sa echipă. "Vreau să ajut la menţinerea echipei în Bundesliga. Mi-am propus deja un număr de goluri pe care să îl marchez. Aş fi mulţumit să înscriu 14 goluri pentru FC Köln, aşa cum am reuşit cînd am jucat la Energie Cottbus", a spus Sergiu Radu, care va împlini azi 31 de ani.



GERMANIA - Sergiu Radu a fost împrumutat la Köln
Atacantul român Sergiu Radu,împrumutat pentru un sezon de VfL Wolfsburg la FC Köln, a declarat pentru cotidianul Bild că vrea să înscrie 14 goluri pentru noua sa echipă. "Vreau să ajut la menţinerea echipei în Bundesliga. Mi-am propus deja un număr de goluri pe care să îl marchez. Aş fi mulţumit să înscriu 14 goluri pentru FC Köln, aşa cum am reuşit cînd am jucat la Energie Cottbus", a spus Sergiu Radu, care va împlini azi 31 de ani.

VASLUI – BISTRIŢA - Punctaj maxim pentru moldoveni
FC Vaslui a reuşit să obţină a treia victorie din tot atîtea meciuri în acest campionat, 1-0 cu Gloria Bistriţa. "Este bine că am cîştigat şi că avem maximum de puncte. Meciul cu Gloria a fost mai greu decît cel cu Steaua, pentru că dacă te bate Steaua, nu se supără nimeni. Ne aşteptăm, pe viitor, ca şi ceilalţi adversari să-şi ia măsuri de precauţie. Ne va fi din ce în ce mai greu", a spus antrenorul moldovenilor, Viorel Hizo.

UCRAINA - Şahtior, doar remiză cu Dnepr
Echipa Şahtior Doneţk, antrenată de Mircea Lucescu, a terminat la egalitate, 0-0 în deplasare cu Dnepr Dnepropetrovsk, în primul meci al etapei a IV-a a campionatului Ucrainei. Răzvan Raţ a fost integralist la Şahtior, în timp ce atacantul Ionuţ Mazilu a fost doar rezervă la Dnepr. În urma acestui rezultat, Şahtior ocupă locul cinci în clasament, cu cinci puncte, în timp ce Dnepr se află pe poziţia a opta, tot cu cinci puncte.

GALATASARAY - Bilete între 28 şi 195 euro
Clubul Galatasaray a anunţat ieri preţul biletelor pentru meciul de pe teren propriu cu Steaua, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Tichetele costă între 28 de euro la vechea tribună descoperită şi peluze şi 195 euro la tribuna acoperită 1. Biletele vor fi puse în vînzare mîine dimineaţă. Prima manşă a întîlnirii Steaua – Galatasaray este programată miercuri, pe stadionul "Ali Sami Yen" din Istanbul, iar returul va avea loc la 27 august, la Bucureşti.

SPANIA - Real Madrid nu îl vinde pe Robinho
Clubul Real Madrid a refuzat oferta de peste 25 de milioane de euro făcută de Chelsea pentru atacantul brazilian Robinho. Potrivit cotidienelor As şi Marca, oficialii campioanei Spaniei au trimis un fax clubului londonez în care au scris că internaţionalul brazilian "nu este de vînzare". Joi, Chelsea a confirmat că a făcut o ofertă pentru Robinho, fără a preciza suma oferită.

PROGRESUL - Junior transferat la Empoli
Fotbalistul Mircea Dima, în vîrstă de 16 ani, component al echipei de juniori din cadrul clubului, a fost transferat ieri la Empoli. Gruparea din Cotroceni l-a cedat pe Dima, component al naţionalei de juniori a României, în schimbul sumei de 25.000 de euro, plus 50 la sută dintr-un transfer ulterior. Progresul îşi va prezenta lotul azi, de la ora 17:30, într-un meci cu echipa italiană Catania.

BUZĂU – OŢELUL - Din nou "dublă" Paraschiv
Echipa buzoiană a părăsit pentru a treia oară terenul învinsă, 0-2 cu Oţelul, şi rămîne fără punct cîştigat în acest campionat. De partea cealaltă, gălăţeanul Gabriel Paraschiv a înscris din nou două goluri, cum mai făcuse şi în precedentele întîlniri din acest sezon, cu Gaz Metan şi CS Otopeni. "Înaintea jocului m-aş fi mulţumit şi cu un egal, dar după cum s-a jucat nu aveam cum să nu cîştigăm", a spus antrenorul oaspeţilor, Petre Grigoraş.

CRAIOVA – FARUL- Îşi făcură singuri viaţa grea
Gazdele au cîştigat la limită, scor 3-2, un meci pe care l-au dominat autoritar, dar în care au ratat două lovituri de pedeapsă, prin Bornescu (’2) şi Fl. Costea (’41), şi le-au făcut cadou constănţenilor cele două goluri primite. "Nu credeam că echipa îşi va mai reveni după cele două penalty-uri ratate. Nu-mi aduc aminte să fi trăit un asemenea meci. Nu a jucat Farul slab, ci am fost noi prea buni", a spus la final patronul oltenilor, Adrian Mititelu.

MEDIAŞ – TIMIŞOARA - Bănăţeni umiliţi de Gaz Metan
Nou-promovata Gaz Metan a obţinut prima victorie din actuala ediţie a Ligii I, 5-1 cu FC Timişoara. Oaspeţii au deschis scorul după o oră de joc, dar gazdele au reuşit să întoarcă spectaculos în ultimele 25 de minute, în care s-a remarcat Alexandru Curtean, autorul primului hat-trick din campionat. "În sfîrşit am reuşit să cîştigăm. Este răzbunarea tuturor ocaziilor ratate de pînă acum", a spus antrenorul Gazului, Cristian Pustai.

×
Subiecte în articol: sport