x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

12 Aug 2008   •   00:00

12 august 2008



UTA. Gruparea arădeană a achitat ieri datoria de 200.000 de euro către FC Steaua, în contul transferului atacantului Dorel Zaharia, efectuat în iarnă. Între timp jucătorul a ajuns la FC Braşov, contra sumei de 100.000 de euro. "Vom plăti datoria către Steaua pînă în această seară, iar restanţele faţă de jucători pînă sîmbătă", a declarat ieri managerul general Ionuţ Chirilă. Jucătorii din lot au de primit aproximativ 100.000 de euro, suma reprezentînd salariile pentru luna iulie.

FC BRAŞOV. Antrenorul Răzvan Lucescu  a declarat că înfrîngerea echipei sale în meciul cu FC Argeş, scor 0-1, este total nemeritată. "Am luat gol la prima greşeală, deşi am evoluat bine pînă atunci. În opinia mea, fără să supăr pe nimeni, rezultatul este total nemeritat. Dacă se termina egal, şi atunci spuneam că rezultatul nu este just. Lipsa de experienţă a unor jucători s-a văzut. Nu a fost corner la faza premergătoare golului, însă a fost o greşeală omenească din partea arbitrului", a spus Lucescu.

IRLANDA. Federaţia Irlandeză de Fotbal şi-a exprimat îngrijorarea faţă de situaţia din Georgia cu trei săptămîni înainte de meciul din preliminariile CM din 2010, dintre Georgia şi Irlanda, programat la Tbilissi la 6 septembrie. "Considerăm foarte îngrijorătoare escaladarea violenţelor în Georgia. Vom continua să colaborăm strîns cu Ministerul Afacerilor Externe, cu FIFA, UEFA şi federaţia georgiană, pentru a evalua situaţia şi a-i ţine la curent pe suporteri", se arată într-un comunicat.

×
Subiecte în articol: sport