x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

19 Aug 2008   •   00:00

Impresarul Victor Becali a petrecut ieri mai bine de patru ore în sediul DNA, unde i-a fost prezentat materialul de urmărire penală ce îl priveşte în dosarul transferurilor frauduloase de fotbalişti

ANCHETĂ. Impresarul Victor Becali a petrecut ieri mai bine de patru ore în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), unde i-a fost prezentat materialul de urmărire penală ce îl priveşte în dosarul transferurilor frauduloase de fotbalişti. La ieşirea din sediul DNA, Becali nu a vrut să facă nici o declaraţie. Mai mulţi oameni de fotbal sînt vizaţi de ancheta procu­rorilor privind transferurile unor fotbalişti în străinătate din perioada 1990-2005. DNA a început, la finalul lunii iulie, procedura de poprire a conturilor cluburilor de fotbal Dinamo, Rapid, Gloria Bistriţa şi Oţelul Galaţi.

 
FARUL. Antrenorul Ion Marin s-a declarat mulţumit de evoluţia elevilor săi din meciul de pe teren propriu cu FC Vaslui, cîştigat cu 1-0. "Aşa da. Asta e adevărata faţă a «rechinilor», un meci în zece oameni în care cu un angajament deosebit am învins o echipă foarte bună. Felicit băieţii pentru organizare, pentru cum au jucat, sperăm să rămînem la acest nivel", a spus Marin. În schimb, patronul Gheor­ghe Bosânceanu a criticat prestaţia centralului Augustus Constantin. "Arbitrajul a fost discutabil, părtinitor, nu neapărat la eliminarea lui Vlas, care probabil a fost corectă. Maniera de arbitraj a adus Vasluiul peste noi, atît cît a putut, şi nu este normal", a spus Bosânceanu.

 
TENIS. Victor Hănescu a coborît o poziţie şi se află pe locul 58, cu 703 de puncte, în clasamentul ATP Entry. În clasamentul ATP Race, Hănescu a urcat un loc şi se află pe poziţia 59, cu 90 puncte. Noul număr unu mondial este, începînd de ieri, spaniolul Rafael Nadal, care l-a depăşit pe elveţianul Roger Federer.

×
Subiecte în articol: sport