x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

02 Sep 2006   •   00:00
RAPID. Partida-tur din Cupa UEFA dintre Rapid si Nacional Madeira de la Bucuresti, din 14 septembrie, va fi arbitrata de cehul Radek Matejek, ajutat de Jan Filgas si Vladimir Gona, in timp ce Radek Kocian va fi rezerva. Returul de la Funchal, din 28 septembrie, va fi condus de o brigada din Ungaria, avandu-l la centru pe Zsolt Szab, ajutat la cele doua tuse de Robert Kispal si Peter Hegyi. Rezerva va fi Mihaly Fabian.

POLO. Reprezentativa masculina de polo a Romaniei a fost invinsa in primul meci al Campionatului European de la Belgrad, cu scorul de 8-11, de nationala Spaniei, ocupanta locului doi la ultima editie a Ligii Mondiale. Pentru a se califica in "sferturi", elevii lui Vlad Hagiu va trebui sa se situeze pe unul dintre primele trei locuri in grupa. Romania va infrunta astazi, incepand cu ora 14:00, selectionata Rusiei.

JIUL. Jiul nu se mai poate antrena pe cele doua terenuri pe care obisnuieste sa faca acest lucru la Petrosani, deoarece acestea sunt inundate. Tehnicianul Florin Marin a fost nevoit sa-si duca echipa la 12 kilometri de Petrosani, pe terenul "satelitului" CS Vulcan.

HANDBAL. HCM Constanta, campioana nationala la handbal, trebuie sa treaca de Pallamano Conversano pentru calificarea in grupele Ligii Campionilor, prima mansa a turului preliminar fiind programata astazi la Constanta (ora 17:30), iar returul la 9 septembrie. Partida va fi transmisa in direct de TV Sport. Meciul este arbitrat de cehii Vaclav Kohout si Petr Novak. HCM Constanta, semifinalista in Cupa Cupelor, a mai jucat acum doi ani in grupele Ligii Campionilor, cand a reusit o victorie in fata Barcelonei. Constantenii pleaca favoriti, cu un antrenor proaspat instalat, Lucian Rasnita (foto), dar fara trei jucatori valorosi: Iacob, Baiceanu si Nicolae.

×
Subiecte în articol: sport