x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

16 Sep 2008   •   00:00

16 septembrie 2008:Echipa de pe Bega ar putea fi depunctată de FRF cu 3 puncte, ca urmare a jignirilor aduse oficialilor federaţiei de Marian Iancu.

FC TIMIŞOARA
Echipa de pe Bega ar putea fi depunctată de FRF cu 3 puncte, ca urmare a jignirilor aduse oficialilor federaţiei de Marian Iancu. “Este clar caz de depunctare, conform articolului 52 din Regulamentul Disciplinar. E greu să se modifice regulamentul în timpul sezonului, ca depunctarea să nu fie aplicată”, au declarat surse federale. De asemenea, Iancu ar putea fi considerat persona non-grata, avînd în vedere că este recidivist. La 16 aprilie, el a fost suspendat pentru cinci luni, tot pentru jigniri.


ECHIPA NAŢIONALĂ
FRF a trimis ieri o scrisoare oficială către LPF, prin care solicită ca programarea meciurilor echipelor româneşti participante în cupele europene, din etapele a 10-a şi a 15-a ale Ligii 1, să se facă în funcţie de interesele echipei naţionale. Concret, FRF cere ca înaintea meciului cu Franţa, din 11 octombrie, partidele echipelor Steaua, Dinamo şi Rapid să se joace cel mai tîrziu duminică, 5 octombrie. De asemenea, se solicită ca meciurile din etapa a 15-a să nu se dispute mai tîrziu de 16 noiembrie, avînd în vedere că la 19 noiembrie va avea loc amicalul cu Georgia.

 
FUTSAL
Echipa ACS Odorheiu Secuiesc s-a calificat în grupa de elită a UEFA Futsal Cup. Campioana României a ocupat locul doi în turneul pe care l-a organizat în zilele de 11-14 septembrie, înregistrînd următoarele rezultate: 4-2 cu Viten Orsha (Belarus), 4-2 cu Roubaix (Franţa) şi 2-2 cu Charleroi (Belgia).

×
Subiecte în articol: sport