x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

17 Sep 2008   •   00:00

17 septembrie 2008:Debutantă în Europa, gruparea ialomiţeană, liderul la zi în Liga 1, a plecat ieri spre Hamburg, în vederea primei manşe din turul 3 preliminar al Cupei UEFA, care se va disputa mîine seară.



UNIREA URZICENI
Debutantă în Europa, gruparea ialomiţeană, liderul la zi în Liga 1, a plecat ieri spre Hamburg, în vederea primei manşe din turul 3 preliminar al Cupei UEFA, care se va disputa mîine seară. “Avem moral după victoria din Giuleşti, jucătorii sînt conectaţi la importanţa meciului, iar asta îmi dă încredere. Trebuie să scoatem un rezultat bun în Germania, pentru a spera la calificarea în grupe”, a declarat antrenorul Dan Petrescu. Mijlocaşul Bogdan Mara a precizat: “Va fi o experienţă extraordinară pentru noi. Sîntem entuziasmaţi, dar avem nevoie de concentrare”.


FC VASLUI
Adversara vasluienilor din Cupa UEFA, Slavia Praga, a învins luni seară, scor 2-0, pe Jablonec, în etapa a 6-a din Cehia. Ambele goluri au fost marcate de atacantul Tomas Necid. “Nu ne sperie Slavia, chiar o spun că nu e favorită. În plus, avem avantajul că jucăm returul la Vaslui”, a declarat patronul Adrian Porumboiu.


FC TIMIŞOARA
Căpitanul bănăţenilor, Dan Alexa, este optimist înaintea disputei de mîine, de pe teren propriu, cu Partizan Belgrad. “Avem o serie de patru succese consecutive. Moralul este bun şi sîntem pregătiţi. Şansele sînt egale, sîrbii sînt redutabili, domină campionatul, dar şi noi avem atuurile noastre. Trebuie să jucăm inteligent.”

×
Subiecte în articol: sport