x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

20 Sep 2008   •   00:00

20 septembrie 2008



ŞEDINŢĂ - FRF analizează evoluţia naţionalei la Euro
Luni, 22 septembrie, se va desfăşura la Casa Fotbalului şedinţa Comitetului Executiv al FRF. Pe ordinea de zi figurează analiza participării echipei naţionale la Euro 2008, dar şi un raport privind evaluarea activităţii medicale la turneul final din Austria şi Elveţia. De asemenea, Comitetul Executiv al FRF va efectua completarea şi modificarea Regulamentului Disciplinar al FRF şi a Regulamentului de Organizare a Activităţii Fotbalistice (ROAF).

LANSARE - Ghiţă Mureşan a scris o carte despre fitness
Ghiţă Mureşan va lansa în SUA o carte dedicată copiilor şi tinerilor cu vîrste între 8 şi 18 ani, al cărei subiect este legat de alimentaţie şi exerciţii fizice. "Dorim ca tinerii să înţeleagă fitnessul ca pe un pachet compus din exerciţii, alimentaţie potrivită şi grijă pentru propriul organism. Doar ridicarea greutăţilor într-o sală de forţă nu ajută. Vrem ca astfel să luptăm împotriva vieţii sedentare şi a obezităţii", a declarat fostul bastchetbalist despre volumul intitulat "The boy’s fitness guide".  

IDEE - Franţa propune turneul celor 4 naţiuni
Preşedintele Federaţiei Franceze de Fotbal, Jean-Pierre Escalettes, a propus organizarea unui turneu al celor patru naţiuni la fotbal, la care să participe reprezentativele Franţei, Germaniei, Italiei şi Spaniei. "Ne gîndim că acest turneu ar putea fi programat în iunie şi ar putea avea loc în fiecare an sau la doi ani", a spus Escalettes.  

BAYERN MÜNCHEN - Ribery s-a accidentat din nou
Franck Ribery îşi amînă din nou revenirea pe gazon. Francezul urma să reintre în joc în acest week-end, la meciul cu Werder Bremen, însă va absenta din nou din cauza unei accidentări la coapsa dreaptă. "Resimt o durere la nivelul coapsei drepte. Este o contractură", a declarat Ribery pentru cotidianul L'Equipe. "Deocamdată nu ştiu cînd voi reveni", a adăugat jucătorul francez.

×
Subiecte în articol: sport