x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

21 Sep 2008   •   00:00

21 septembrie 2008:Antrenorul Fiorentinei, Cesare Prandelli, este de părere că partida cu Steaua, de la 30 septembrie, ce se va disputa la Firenze în grupele Ligii Campionilor, va fi una spectaculoasă.

 

LIGA CAMPIONILOR : Prandelli vede show cu Steaua

Antrenorul Fiorentinei, Cesare Prandelli, este de părere că partida cu Steaua, de la 30 septembrie, ce se va disputa la Firenze în grupele Ligii Campionilor, va fi una spectaculoasă. “Steaua este o echipă importantă, bine organizată. Sînt convins că vor fi show şi sportivitate”, a declarat tehnicianul grupării “viola”. Acesta s-a referit şi la internaţionalul român Adi Mutu: “Sînt fericit că este elevul meu, avem o relaţie fantastică”.

 

ECHIPA NAŢIONALĂ: Raţ, aproape să rateze Franţa

Internaţionalul român al echipei Şahtior Doneţk, Răzvan Raţ (foto), ar putea rata meciul cu Franţa din preliminariile pentru CM din 2010, programat la 11 octombrie la Constanţa. Fundaşul dreapta a reînceput antrenamentele după accidentare la începutul acestei săptămîni, însă nu a fost folosit de Mircea Lucescu în partida din Liga Campionilor cu Basel.

 

CFR CLUJ – FARUL: “Săpăligă” vrea puncte în Gruia

Antrenorul Farului, Ion Marin, este de părere că echipa sa poate produce surprize în această seară, la Cluj. “Nu contează că CFR a învins la Roma şi au un moral ridicat. Eu am mare încredere în jocul nostru, i-am studiat şi cred că ne putem întoarce la Constanţa cu punct sau puncte. Asta chiar nu ar fi o surpriză pentru mine”, a declarat tehnicianul constănţenilor, Ion Marin. De partea cealaltă, Maurizio Trombetta a precizat: “Îmi va fi greu să-i montez pe jucători după succesul cu AS Roma, dar vom învinge”.

 

VOLEI: Moculescu, la naţională

Stelian Moculescu va antrena în următorii patru ani echipa masculină de volei a României, acesta ajungînd la un acord cu preşedintele FRV, Gheorghe Vişan. “În principiu, ne-am înţeles. Moculescu şi-a dat acordul verbal, iar actele vor fi semnate la începutul lunii noiembrie”, a declarat Vişan. Tehnicianul a fost desemnat cel mai bun antrenor din Europa în 2007, an în care a cîştigat Liga Campionilor cu formaţia germană VfB Friedrichshafen.

 

CANOTAJ:De două ori aur la Europene

Cu două medalii de aur şi una de bronz, România s-a numărat printre protagonistele CE desfăşurate în Grecia. Titlurile continentale au fost cîştigate de Georgeta Andrunache şi Viorica Susanu (foto), la dublu rame, şi de echipajul de 8+1, alcătuit din Constanţa Burcică, Ana Maria Apachiţei, Rodica Şerban, Eniko Barabaş, Camelia Lupaşcu, Ioana Papuc, Simona Muşat, Doina Ignat şi Teodora Stoica. În proba feminină de patru vîsle, România a ocupat locul trei.

 

OLANDA:Neşu, remarcat la Utrecht

Fundaşul Mihăiţă Neşu a fost unul dintre cei mai buni jucători ai echipei FC Utrecht în meciul pe care aceasta l-a cîştigat cu 1-0 în faţa lui Willem II Tilburg, în etapa a treia a campionatului olandez. Fostul stelist a fost integralist şi a obţinut lovitura de colţ din care Keller a marcat unicul gol al partidei.

×
Subiecte în articol: sport