x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

30 Aug 2006   •   00:00
AMICAL. O selectionata LPF si o echipa a fotbalistilor straini care activeaza in Liga 1 se vor intalni vineri, cu incepere de la ora 21:00, pe stadionul din Complexul Mogosoaia, in cadrul unei partide amicale. Selectionata Ligii va fi pregatita de Cosmin Olaroiu, iar formatia stranierilor il va avea ca antrenor pe Giuseppe Giannini.

OLANDA. Selectionerul Marco van Basten a renuntat la mijlocasul Rafael van der Vaart inaintea meciurilor cu Luxemburg si Belarus din preliminariile Euro 2008. Federatia olandeza de fotbal a anuntat ca mijlocasul echipei germane Hamburg este indisponibil, dupa ce a suferit o accidentare la coapsa in timpul partidei de campionat cu Hertha Berlin.

INTERDICTIE. FC Sevilla, castigatoarea Cupei UEFA si a Supercupei Europei, nu va permite in acest sezon televizarea meciurilor sale din Primera Division si din Cupa Spaniei. Conducerea gruparii spaniole este nemultumita de oferta celor doua companii care detin drepturile de televizare pentru aceste competitii.

POLI TIMISOARA. Mihaita Plesan ar putea reveni pe teren la 16 septembrie, cand echipa sa, Poli Timisoara, va intalni pe teren propriu pe CFR Cluj, in etapa a 7-a a Ligii 1. Mijlocasul "alb-violetilor" a revenit in tara dupa doua luni petrecute intr-o clinica din Bologna, unde s-a refacut in urma operatiei suferite in primavara.

GIMNASTICA. Federatia Romana de Gimnastica sarbatoreste la 16 septembrie un secol de existenta, iar manifestarile organizate cu acest prilej vor avea loc la Sala Polivalenta, cu incepere de la ora 15:30. La eveniment vor participa mai multe foste glorii ale gimnasticii romanesti printre care Nadia Comaneci, Teodora Ungureanu, Daniela Silivas, Aurelia Dobre si Lavinia Agache.

JIUL. Consiliul Judetean Hunedoara a aprobat ca in cursul acestei saptamani sa fie virata in contul clubului Jiul Petrosani suma de 300.000 de RON pentru ca echipa sa nu retrogradeze in Liga a 2-a, ca urmare a datoriilor la Bugetul de Stat.

×
Subiecte în articol: sport