x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

15 Oct 2008   •   00:00

Fundaşul stânga al echipei naţionale, Răzvan Raţ, a semnat un parteneriat de imagine pe un an cu producătorul auto Kia, reprezentat în România de Kia Romauto.



AUTO
Fundaşul stânga al echipei naţionale, Răzvan Raţ, a semnat un parteneriat de imagine pe un an cu producătorul auto Kia, reprezentat în România de Kia Romauto. "Cu Răzvan am făcut repede echipă şi ne-am înţeles excelent de la început, deoarece între noi şi el există multe asemănări", a declarat Dan Chitaru, preşedintele Kia Romauto.

ATLETICO MADRID
Formaţia spaniolă a fost sancţionată de UEFA cu suspendarea terenului pentru următoarele două meciuri din Liga Campionilor, ca urmare a incidentelor din tribune de la meciul cu Olympique Marseille, disputat la 1 octombrie. Astfel, partidele cu FC Liverpool şi PSV Eindhoven se vor juca la cel puţin 300 km distanţă de Madrid. Clubul a fost amendat cu 150.000 de euro, iar antrenorul Javier Aguirre a fost suspendat două etape.

HANDBAL FEMININ
Echipele HCM Baia Mare şi Rulmentul Braşov vor avea adversare din Turcia, respectiv Olanda în turul trei al Cupei EHF, conform tragerii la sorţi care a avut loc ieri la Viena. HCM, care a eliminat pe Dunărea Brăila, va întâlni campioana Turciei, Milli Piyango, iar Rulmentul va juca împotriva formaţiei VOC Amsterdam.

×
Subiecte în articol: sport