x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

16 Oct 2008   •   00:00

Naţionala feminină a României a fost învinsă, cu scorul de 30-23, de Norvegia, campioana olimpică de la Beijing, în primul meci din grupa B a Cupei Mondiale, competiţie care are loc la Aarhus (Danemarca)



HANDBAL: Fetele, din înfrângere în înfrângere
Naţionala feminină a României a fost învinsă, cu scorul de 30-23, de Norvegia, campioana olimpică de la Beijing, în primul meci din grupa B a Cupei Mondiale, competiţie care are loc la Aarhus (Danemarca). Golgetera echipei noastre a fost Valentina Ardean, autoare a şase goluri. În celălalt meci din grupă, Germania a dispus de Suedia cu 27-26. Aseară, România a pierdut şi în faţa Suediei, 24-29, iar astăzi primeşte replica Germaniei. Primele două clasate se califică în semifinale.  

BASCHET: Asesoft, victorie cu Sankt Petersburg
Echipa masculină CSU Asesoft Ploieşti a dispus, cu scorul de 79-76, de formaţia rusă Spartak Sankt Petersburg, în prima manşă din
turul 1 preliminar al FIBA Eurochallenge Cup. Celelalte două reprezentane ale noastre în această competiţie au părăsit terenul învinse, deşi au evoluat în faţa propriilor suporteri: "U" Mobitelco Cluj – EWE Oldenburg (Germania) 60-86 şi CSU Atlassib Sibiu – Bandima Banyitspor (Turcia) 67-74. Meciurile-retur se vor disputa la 21 octombrie.

×
Subiecte în articol: sport