x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

27 Aug 2006   •   00:00
TENIS - Sabau si Crivoi in semifinale
Razvan Sabau si Victor Crivoi s-au calificat in semifinale turneelor de la Geveva si Manerbio. Sabau l-a invins pe australianul Rameez Juanid cu 6-3, 6-4 si va disputa semifinala tot cu un australian, Chris Guccione. Victor Crivoi a trecut in "sferturi" cu 6-4, 6-2, de spaniolul Gorka Fraile, si il va intalni in semifinale pe chilianul Adrian Garcia.

RALIUL MUSCELULUI - Tempestini, lider dupa prima zi
Echipajul Marco Tempestini/ Mugurel Parscoveanu, pe Subaru Impreza, conduce in Raliul Muscelului, a sasea etapa a Campionatului de Raliuri al Romaniei, dupa prima zi de competitie, prevazuta cu patru probe speciale. El este urmat de echipajul Aur/Berghea (foto). La startul Raliului s-au inscris 44 de echipaje, in prima zi inregistrandu-se 11 abandonuri. Cel mai important a fost cel al campionului Bogdan Marisca.

CM BASCHET - Fara surprize pana la sferturi
Turcia, Lituania, Argentina si Spania au obtinut calificarea in sferturile de finala ale Campionatului Mondial de baschet masculin din Japonia. Celelalte partide din optimile de finala ale Campionatului Mondial de baschet masculin se joaca azi dupa urmatorul program: Germania - Nigeria, SUA - Australia, Franta - Angola si Grecia - China. Meciurile din sferturile de finala vor avea loc la 29 si 30 august, cele din semifinale la 1 septembrie, iar finala la 3 septembrie.

×
Subiecte în articol: sport