x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

25 Aug 2006   •   00:00
LIGA I. Astazi, in etapa a V-a a Ligii I, se vor diputa urmatoarele meciuri: Ceahlaul Piatra Neamt - Unirea Urziceni, ora 19:00 (Telesport), partida condusa de arbitrii Marius Martis (central) - Daniel Burloiu, Cornel Avram (asistenti) - Ciprian Amarandei (rezerva), si Poli Timisoara - Gloria Bistrita, ora 20:00 (National TV), arbitrata de Ciprian Dansa - Claudiu Tripa, Horia Bochis - Teodora Albon.

BASCHET. Presedintele executiv al clubului "U" Mobitelco, Mircea Cristescu, a anuntat ca jucatorul american LeVar Seals si-a dat acordul pentru a juca si in sezonul 2006-2007 la echipa de baschet masculin din Cluj, el fiind asteptat la pregatiri la 3 septembrie. LeVar Seals a jucat la Cluj in sezonul trecut, fiind primul american legitimat la "U" Mobitelco. Pentru jucatorul care va implini 24 de ani pe 31 august contractul semnat cu formatia clujeana a fost primul profesionist, dupa ce a evoluat la DePaul University din Chicago.

TENIS. Romanul Andrei Pavel il va intalni pe americanul Andre Agassi, in primul tur al Openului Statelor Unite, ultimul turneu de Mare Slem al anului. Competitia gazduita de arena newyorkeza Flushing Meadows, dotata cu premii totale in valoare de 19,7 milioane de dolari, va fi ultima din cariera lui Agassi, jucator in varsta de 36 de ani, care a castigat cinci din cele sase intalniri precedente disputate in compania lui Pavel.

ITALIA. Avocatii lui Juventus Torino, echipa retrogradata in Serie B in urma scandalului meciurilor trucate din Calcio, au confirmat ca acest club de fotbal va recurge la Tribunalul administrativ, in ciuda avertismentului primit din partea Federatiei italiene de fotbal. Gruparea torineza isi motiveaza aceasta actiune prin "gravitatea nejustificata si lipsa de echitate a modului in care a fost tratata, comparativ cu toate celelalte cluburi" implicate in scandalul din Italia.

×
Subiecte în articol: sport