x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

24 Aug 2006   •   00:00
POLI IASI. Sorin Boca, presedintele lui Poli Iasi, a declarat ca a refuzat o oferta de 200.000 de euro pentru jucatorul Paul Tincu, venita de la gruparea serif Tiraspol: "Chiar daca trecem printr-o criza financiara, nu inseamna ca trebuie sa traim din vanzarea unor jucatori, mai ales ca Tincu este unul dintre tinerii pe care ne bazam in viitor".

TENIS. Challengerul de la Brasov, 4-10 septembrie, ii are ca invitati pe Victor Hanescu, Victor Crivoi, Gabriel Moraru, Razvan Sabau si Adrian Ungur. Directorul turneului, Dumitru Haradau, spune ca si Andrei Pavel si-a manifestat intentia de a participa la challenger. "Vrea sa se pregateasca foarte bine pentru meciul de Cupa Davis cu Coreea de Sud." Barajul pentru mentinerea in Grupa Mondiala a Cupei Davis este programat la Bucuresti in perioada 22-24 septembrie.

POLO. CSM Oradea si Steaua Bucuresti vor evolua in primul tur preliminar al Euroligii si, respectiv, LEN Trophy. Oradea va evolua in grupa A contra Leonessa Brescia (Italia), CN Sabadell (Spania), Triglav Kranj (Slovenia), Fezko Strakkonice (Cehia) si WBC Tirol (Austria). Turneul va avea loc la Kranj (Slovenia) intre 6 si 10 octombrie. Steaua Bucuresti va juca tot in grupa A, dar in LEN Trophy, alaturi de echipele Lukoil Volvograd (Rusia), UTE Budapesta (Ungaria), Enka Istanbul (Turcia), CN Terrassa (Spania) si Cheltenham WPC (Anglia). Meciurile din cadrul grupei A se vor disputa in perioada 20-22 octombrie, la Barcelona.

CRF CLUJ. Portarul Martin Tudor a fost operat la o clinica din Germania, dupa ce a suferit o accidentare grava in timpul meciului cu FC National, in etapa a IV-a a Ligii I. Pentru a-i suplini absenta, conducatorii formatiei ardelene au ajuns la un acord cu Eduard Stancioiu, fost goalkeeper al divizionarei secunde Sportul Studentesc. Tudor isi va putea relua antrenamentele dupa o perioada cuprinsa intre patru si sase saptamani.

×
Subiecte în articol: sport