x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

23 Aug 2006   •   00:00
FC ARGES. Sarbul Dalibor Mitrovici si portughezii Joao Dias si Jorge Lopez vor da probe de joc la FC Arges. Mitrovici, 29 de ani, care a mai evoluat la echipele Ajaccio, FC Bruges si Saint Trond, a sosit ieri la Pitesti, in timp ce Dias si Lopez, care au evoluat la formatia a doua a clubului FC Porto, sunt asteptati sa soseasca astazi. In alta ordine de idei, Raul Marincau si-a reluat pregatirile dupa opt luni de pauza cauzate de o hepatita de tip B.

HANDBAL. In urma tragerii la sorti pentru turul II al cupelor europene la handbal feminin, echipele romanesti vor avea adversari destul de accesibili, cu exceptia Rulmentului Brasov, care s-ar putea intalni in Liga Campionilor cu Ferencvaros Budapesta. In Cupa Cupelor, Oltchim va da piept cu Antwerpen, iar Silcotub Zalau va avea ca adversar, in Cupa EHF, invingatoarea dintre HBC Bascharage si Slavia Praga. La masculin, Farul Constanta va juca in Liga Campionilor cu Hukar Hfnarfjordur, in timp ce, in Cupa EHF, Pandurii Targu-Jiu va intalni invingatoarea dintre Gumarni Zubri si Cyprus College. In Cupa Cupelor, Dinamo Baumit va juca impotriva invingatoarei dintre HB Esch si Dinamo Baku.

FORMULA 1. De sapte ori campion mondial de Formula 1, germanul Michael Schumacher va anunta la 10 septembrie la Monza, cu ocazia Marelui Premiu al Italiei, decizia pe care a luat-o in privinta viitorului sau. Schumacher a afirmat in mai multe randuri ca in aceasta vara se va hotari daca va continua sau nu la Ferrari, pentru care concureaza din 1996, sau daca va alege alta echipa.

GLORIA BUZAU. Directia Generala a Finantelor Publice Buzau a scos la vanzare fotbalistii divizionarei B Gloria. Potrivit unor surse din cadrul DGF Buzau, evaluarea sportivilor s-a facut in baza noilor contracte puse la dispozitie de Federatia Romana de Fotbal, lotul Gloriei Buzau fiind evaluat la 2,2 milioane de lei (22 de miliarde de lei vechi). Conducerea Fiscului a declarat ca, in cazul in care nu va recupera toate datoriile clubului, actionarii gruparii Gloria vor plati in solidar debitele catre stat.

×
Subiecte în articol: sport