x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

22 Aug 2006   •   00:00
JIUL.Catalin Multescu, Jiul Petrosani, isi doreste sa intre in atentia selectionerului Victor Piturca. "Fiecare fotbalist tinteste undeva sus, dar parca mi-e si frica sa spun ca visez sa ajung la nationala. Nici nu stiu daca pot vorbi despre un asemenea tel din moment ce sunt portari foarte buni. Pana la nationala ma gandesc sa apar foarte bine si sa ajung la o echipa mai buna din campionatul intern", a declarat Catalin Multescu.

BASCHET. Liviu Calin, antrenorul nationalei masculine a Romaniei, si-a acuzat jucatorii de lipsa de profesionalism, motiv care ne plaseaza in coada ierarhiei continentale: "Mihai Silvasan a venit la lot avand 110 kilograme. E inadmisibil. A stat doua luni dupa terminarea campionatului si nu s-a antrenat. La fel au facut aproape toti". Calin a criticat inclusiv selectia din sectorul juvenil: "Cum sa ajungem in lumea buna a baschetului, daca nu vine nimeni din urma? De cinci ani avem acelasi lot".

PANDURII. Marin Condescu a depus un memoriu la CCA in care contesta arbitrajul lui Marian Salomir la meciul cu Poli Iasi. "Nu am ce sa le reprosez baietilor pentru ca au evoluat destul de bine. Insa e mare pacat atunci cand se baga arbitrii si influenteaza rezultatul. Noi atat am putut, insa nu trebuie uitat ca am dominat jocul, insa nu aveam cum sa castigam pentru ca nu ne putem lupta si cu arbitrii."

POLO. Vlad Hagiu este convins ca Romania are sanse mari sa obtina un rezultat bun la Campionatul European de la Belgrad, mai ales ca a scapat de presiunea calificarilor la mondialele din 2007, de la Melbourne. "Vrem sa ajungem chiar pe podiumul Europenelor de la Belgrad. Cred ca suntem in stare, asta s-a vazut si la turneul de la Bucuresti, unde am obtinut cinci victorii din tot atatea meciuri cu echipe puternice ale continentului". Romania a invins Spania, Grecia, Italia, Germania si Slovacia.

×
Subiecte în articol: sport