x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

21 Aug 2006   •   00:00
GIMNASTICA. "M-am gandit bine si, in proportie de 90 la suta, nu voi mai continua", a declarat Catalina Ponor. Ponor a pus astfel capat speculatiilor conform carora ar reveni in lotul Romaniei pentru Campionatele Mondiale. Tripla campioana olimpica a implinit ieri 19 ani. "Ma bucur ca au fost alaturi de mine toti prietenii. La 19 ani ma simt la fel ca la 18", a spus Ponor.

ITALIA. Claudio Ranieri l-a laudat pe atacantul Adrian Mutu pentru prestatia sa la Fiorentina la finalul meciului cu Giarre, 3-0, in primul tur al Cupei Italiei. "Mutu? Ca de obicei, de mare clasa. E o incantare sa-l vezi cum atinge mingea. Prandelli il cunoaste bine si veti vedea ca, si la finalizare, Mutu va sti cum sa contribuie", a declarat Ranieri. La Fiorentina, Lobont a fost rezerva. Si Ascoli, cu Vali Nastase integralist, s-a calificat in turul doi, invingand pe Cervia cu 6-0.

STRANIERI. Cosmin Barcauan a debutat pentru PAOK Salonic, formatie antrenata de Ilie Dumitrescu, remizand in deplasare, 0-0, cu AEK Atena, in prima etapa a campionatului Greciei. Barcauan a fost integralist. Fosta sa echipa, Sahtior Donetk, pregatita de Mircea Lucescu, a remizat, 0-0, in deplasare cu Metalurg Donetk. La Sahtior, Rat a fost rezerva, iar Marica a jucat 90 de minute, in timp ce la Metalurg, Marius Mitu a jucat ultimul sfert de ora.

×
Subiecte în articol: sport